O fetiţă de 5 ani a mers un kilometru pe un ger de -35 de grade Celsius cu fratele în braţe pentru a cere ajutor

O fetiţă de 5 ani a mers un kilometru pe un ger de -35 de grade Celsius cu fratele în braţe pentru a cere ajutor

Temperaturile sunt extrem de scăzute iarna în Alaska

O fetiţă de 5 ani a umblat singură cu fratele ei mic prin ger la temperaturi teribil de scăzute, aproape un kilometru, pentru a cere ajutor.

Incidentul a avut loc în Venetie,  Alaska, fetiţa şi fratele ei suportând la temperaturi de -35 de grade Celsius. Când au ajuns la uşa vecinilor, cei doi copii erau îmbrăcaţi în haine subţiri şi erau încălţaţi doar în şosete.

Vecinii au chemat imediat poliţia, care a aflat că micuţii fuseseră lăsaţi singuri acasă de mama lor, Julie Peter, în vârstă de 37 de ani.

Femeia a fost arestată sub acuzaţia că a pus în pericol bunăstarea unui minor.

Departamentul de siguranţă publică din statul Alaska a arătat, într-o deckaraţie că „Julie Peter, în vârstă de 37 de ani, din Venetie, a fost arestată pentru acuzaţia că a periclitat bunăstarea unui minor cu premeditare. Ancheta a scos la iveală faptul că a părăsit un minor în vârstă de 5 ani şi un altul în vârstă de 18 luni în locuinţa sa, fără supravegherea unui adult”.

Venetie este un sat mic, cu o populaţie de aproximativ 175 de persoane, situat la aproximativ 200 de kilometri la nord de oraşul Fairbanks.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: