VIDEO Dracarys! Liderul Ceceniei îşi „distruge duşmanii” cu un dragon, într-un filmuleţ inspirat de Game of Thrones

VIDEO Dracarys! Liderul Ceceniei îşi „distruge duşmanii” cu un dragon, într-un filmuleţ inspirat de Game of Thrones

Captura video

Deşi Ramzan Kadîrov este cunoscut pentru stilul său politic strict, un nou video îl duce pe liderul cecen la nivelul următor, prezentându-l în fruntea unei divizii de cavalerie care luptă cu armata Lannister din Game of Thrones.

Purtând haine tradiţionale cecene şi bine-cunoscuta sa barbă, Kadîrov şi divizia sa par să se integreze în scenariul popularului serial.
 
Credibilitatea bătăliei dintre „Divizia de cavalerie Akhmat” (denumită astfel în memoria tatălui lui Kadîrov) şi armata în stil medieval aproape că nu are de suferit nici când un dragon imens intră în scenă. La punctul culminant al filmuleţului, Kadirov este în fruntea cavaleriei, în timp ce dragonul trece pe deasupra, înainte să-i omoare pe oponenţi cu foc.
 
Video-ul este un montaj de scene din sezonul şapte al serialului Game of Thrones şi imagini de arhivă de la o campanie de călărie care a avut loc anul trecut în Cecenia.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările