Reacţia lui Medvedev la anunţul demisiei lui Boris Johnson: „Cei mai buni prieteni ai Kievului pleacă”

Reacţia lui Medvedev la anunţul demisiei lui Boris Johnson: „Cei mai buni prieteni ai Kievului pleacă”

FOTO AFP

Fostul preşedinte al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a publicat, joi, un mesaj pe Telegram, după anunţul demisiei premierului britanic Boris Johnson.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cei mai buni prieteni ai Ucrainei pleacă. „Victoria” este în pericol! Primul a dispărut...”, a scris vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, pe Telegram. 
 
Oficialul rus a făcut aluzie la o afirmaţie a preşedintelui Volodimir Zelenski, care l-a numit pe Boris Johnson un „mare prieten” al Ucrainei, declaraţie făcută în timpul unei vizite realizate de Johnson la Kiev luna trecută. 
 
Demisia lui Johnson este „rezultatul logic al aroganţei britanice şi al politicii de mediocre. Mai ales la nivel internaţional”, a mai scris Medvedev. 
 
Postarea se încheie cu „P.S. Aşteptăm veşti din Germania, Polonia şi Ţările Baltice”. ... 
 
Mai mult decât atât, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului , a reacţionat, de asemenea, la anunţul demisiei premierului britanic, declarând: „el (n.r. Johnson) nu ne place, nici nouă (n.r. Rusiei) nu ne place de el”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările