Putin va candida la preşedinţia Rusiei în 2012

Premierul rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă că este o "mare onoare" pentru el să fie candidat la alegerile prezidenţiale în 2012 şi a adăugat că actualul preşedinte, Dmitri Medvedev, ar putea deveni premier, în cadrul congresului Rusia Unită, aflat la putere, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, l-a propus sâmbătă pe premierul Vladimir Putin drept candidat la prezidenţialele din martie 2012, în cadrul congresului partidului de guvernământ Rusia Unite, relatează AFP.

"Având în vedere că mi-a oferit conducerea listei partidului (Rusia Unită la alegerile legislative) şi că în caz de succes, faptul că eu sunt pregătit să lucrez activ în Guvern, cred că va fi bine ca acest congres să susţină candidatura liderului partidului, Vladimir Putin, la funcţia de preşedinte al ţării", a declarat Medvedev.

El s-a exprimat în faţa celor aproximativ 11.000 de militanţi ai partidului Rusia Unită, reuniţi în palatul sporturilor Lujniki din Moscova.

"Propun ca lista (partidului) Rusia Unită la alegerile pentru Duma (Camera inferioară a Parlamentului) din 4 decembrie să fie condusă de şeful statului în exerciţiu, Dmitri Anatolevici Medvedev", a declarat premierul rus în faţa celor aproximativ 11.000 de susţinători la Moscova.


Citeşte şi

Vladimir Putin, înscris din nou pe traiectoria prezidenţială

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările