Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, nu vor mai avea asigurată paza din partea guvernului canadian

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, nu vor mai avea asigurată paza din partea guvernului canadian

FOTO getty images

Securitatea canadiană nu îi va mai păzi pe prinţul Harry şi Meghan Markle după ce îşi vor pierde titlurile de membri seniori ai familiei regale britanice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia canadiană a asigurat securitatea ducilor de Sussex după ce aceştia au luat decizia de a se muta în Canada. La sfârşitul lunii martie, prinţul Harry şi ducesa Meghan Markle vor începe un nou capitol al vieţii lor, după ce îşi vor pierde titulatura de membri seniori ai casei regale.

Oficiul Canadian al Ministrului Siguranţei Publice a declarat că la finalul lunii viitoare toate aranjamentele de securitate pentru ducii de Sussex vor lua sfârşit, relatează Hotnews.

Pentru a asigura protecţia celor doi, poliţia canadiană a colaborat cu forţele de ordine din Marea Britanie. Fiind persoane care trebuiesc protejate la nivel internaţional„ Canada a avut obligaţia de a le oferi securitate şi pază.

La începutul acestui an, prinţul Harry şi ducesa Meghan Markle au anunţat că vor renunţa la rangul de membri seniori ai familiei regale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările