India a trimis la Wuhan 15 tone de echipamente medicale

India a trimis la Wuhan 15 tone de echipamente medicale

Un artist indian a scris pe o plajă indiană în nisip Suntem alături de China în lupta cu coronavirusul  FOTO EPA-EFE

India a trimis miercuri la Wuhan 15 tone de echipamente medicale esenţiale în lupta cu epidemia de coronavirus într-un „gest de solidaritate cu populaţia chineză în aceste momente grele”, a transmis ministrul indian de externe S. Jaishankar.

Ştiri pe aceeaşi temă

O aeronavă a Forţelor Aeriere Indiene a plecat miercuri spre Wuhan, din provincia Hubei, epicentrul epidemiei de coronavirus, după ce zborul a fost amânat aproape o săptămână, pentru a aduce ajutoare medicale precum măşti chirurgicale, pompe de perfuzie şi hrănire, defibrilatoare şi mănuşi, dar şi pentru a evacua cetăţeni proprii şi ai unor ţări vecine aflaţi încă în oraş. 
 
„Ajutorul pe care îl trimitem azi este un semn al prieteniei şi solidarităţii poporului indian faţă de cel chinez mai ales că cele două ţări marchează aniversarea a 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe din India.
 
 

 

Miercuri numărul deceselor în China a ajuns la 2.715, după ce alte 52 de persoane infectate au murit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: