Hangout cu psihoterapeutul britanic Aaron Balick despre fenomenul „Selfie"

Hangout cu psihoterapeutul britanic Aaron Balick despre fenomenul „Selfie

Aaron Balick, medic psihoterapeut din Marea Britanie invitat la Adevărul Hangouts FOTO: Amazon

Bloggerul „Adevărul” Mircea Barbu, gazda evenimentelor Hangouts On Air, va discuta vineri, de la 13.30, cu psihoterapeutul Aaron Balick despre fenomenul „Selfie”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dr. Balick este un psihoterapeut şi consultant media stabilit la Londra. Aaron Balick predă la Universitatea din Essex cursuri la nivel de master şi doctorat în domeniul psihoanalitic. De asemenea, acesta este membru fondator al Şcolii Relaţionale din Marea Britanie, instituţie ce se ocupa cu dezvoltarea şi promovarea gândirii relaţionale.

Medic, autor şi consultant, Aaron Balick este invitat cu regularitate la programele educaţionale ale postului de radio BBC 1.

„Selfie” este fenomenul social care a luat prin surpindere întreaga planetă. De curând, un film românesc a fost realizat pe această temă, înregistrând audienţe impresionante.

De la oameni simpli până la liderii lumii, toată lumea pare fascinată de posibilităţile noilor platforme şi tehnologii de a surprinde fotografii impresionante, în locuri deosebite şi fără ajutorul altor persoane. 

Urmăreşte live aici:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările