Cadavrul unui turist britanic decedat în Egipt a fost repatriat fără o parte din organe

Cadavrul unui turist britanic decedat în Egipt a fost repatriat fără o
parte din organe

David Humphries, turistul britanic decedat, şi soţia sa Lynda aniversându-şi căsătoria în Egipt FOTO BBC

Trupul neînsufleţit al unui britanic care a murit în timp ce se afla în vacanţă în Egipt a fost repatriat fără rinichi şi fără inimă, organele fiind prelevate în mod neautorizat, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

David Humphries, un mecanic de 62 de ani din Milton Keynes, un oraş din apropiere de Londra, a plecat pe 7 septembrie, împreună cu familia, în vacanţă la Makadi Bay, o staţiune turistică de la Marea Roşie. Acolo a simţit dureri toracice şi a fost consultat de un medic la 13 septembrie. Cinci zile mai târziu, a avut din nou dureri în aceeaşi zonă, după o cădere. S-a întors la spital, dar a murit în cursul acelei nopţi.

Cadavrul său a fost repatriat la 1 octombrie, cu o concluzie a autopsiei efectuate în Egipt. Reticentă în privinţa acestei concluzii, familia lui Humphries a solicitat efectuarea unei autopsii şi în Marea Britanie. Însă, în cursul acesteia, medicii legişti britanici au constatat lipsa rinichilor şi inimii defunctului.

Organele au fost prelevate în Egipt, fără acord, denunţă avocatul familiei, căutând răspunsuri în acest caz împreună cu colegi de-ai săi din această ţară din nordul Africii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările