„Adevărul” te pune-n direct cu elitele mondiale

„Adevărul” te pune-n direct cu elitele mondiale

Bloggerul „Adevărul” Mircea Barbu, la Slaviansk (Ucraina)

Ziarul „Adevărul” demarează, începând de miercuri, 4 iunie, o nouă campanie de promovare a dialogului pe subiecte internaţionale de actualitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ajutorul tehnologiei, în fiecare săptămână, veţi putea lua parte la dezbateri live pe platforma adevarul.ro cu bloggeri, jurnalişti, activişti, scriitori, profesori sau oameni simpli ce au schimbat cursul şi soarta comunităţii din care fac parte, fie prin puterea cuvântului sau exemplul gestului.

Bloggerul „Adevărul” Mircea Barbu va fi gazda evenimentelor Hangouts On Air. Interviurile cu invitaţii din afara ţării vor avea loc iniţial în limba engleză, fiind ulterior subtitrate şi publicate pe platforma online adevarul.ro.

Pentru a participa în direct la interviurile cu invitaţii din afara ţării, tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi canalul de YouTube al ziarului nostru. Pentru a putea participa activ aveţi nevoie de un cont Gmail cu Google+.

Primul invitat va fi Mohamed Hemis, jurnalist, corespondent al publicaţiei „The Atlantic Post” la Istanbul. Hemish ne va vorbi, de la ora 13.30, despre evoluţia situaţiei politice din Turcia şi evenimentele recente din Piaţa Taksim.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările