VIDEO Avion doborât în Ucraina: Insurgenţii proruşi au predat cutiile negre unui reprezentant al Malaysia Airlines

VIDEO Avion doborât în Ucraina: Insurgenţii proruşi au predat cutiile negre unui reprezentant al Malaysia Airlines

„Cutiile negre” ale avionului doborât în estul Ucrainei. FOTO Facebook Nichi Marius Saizu

Insurgenţii proruşi au predat, luni noapte, cutiile negre ale avionului care efectua cursa MH17 şi a fost doborât în estul Ucrainei, unui reprezentant al companiei Malaysia Airlines, informează corespondentul special al postului Prima TV, Marius Saizu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un oficial al companiei Malayisia Airlines a mers luni la Doneţk pentru a se întâlni cu reprezentanţii insurgenţilor proruşi care sunt de acord cu predarea cutiilor negre, relatează de la faţa locului corespondentul Prima TV, Marius Saizu, singurul jurnalist român care a ajuns la locul accidentului chiar din ziua tragediei aviatice.

La Park Inn, locul unde a avut loc evenimentul, a fost chemată şi presa acreditată la Donbass Comandament, nume sub care este cunoscută fosta prefectură.

Corespondentul special prezintă două filmări ale pregătirii predării celor două cutii negre şi cu oficialul Malaysia Airlines venit să preia cele două obiecte.

Totodată, separatiştii au anunţat în faţa presei instituirea unui armistiţiu pe o rază de zece kilometri în jurul locului prăbuşirii aparatului aparţinând companiei Malaysia Airlines, potrivit AFP.

Ştirile Prima TV de la ora 18 de marţi vor prezenta filmări în exclusivitate realizate la fata locului.

Vezi momentul când oficialul Malaysia Airlines iese de la negocieri.

Serviciul secret al Ucrainei (SBU) a publicat, duminică, o nouă interceptare telefonică în care unul dintre comandanţii miliţiilor separatiste din Doneţk, Oleksandr Hodarkovski, le cere subordonaţilor săi să facă rost de toate doveziile importante de la faţa locului, precum şi să localizeze cutiile negre ale avionului malaysian, deoarece „Moscova întreabă de ele”, notează publicaţia „KyivPost”.

Vezi zeci de jurnalişti în aşteptarea predării cutiilor negre.

CITEŞTE MAI MULT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările