Capul sectei "Re Maya" a fost arestat pentru multiple violuri

Capul sectei

Speranza promitea mamelor că poate sa modifice karma fiicelor

Omar Danilo Speranza (62 de ani) era în atenţia oamenilor legii de aproximativ un an şi jumătate. El va fi judecat pentru pedofilie, violenţă sexuală şi înşelăciune în stare agravantă. Guru este bănuit şi de legături cu organizaţii islamice din Napoli şi cu grupări fundamentaliste.

Ştiri pe aceeaşi temă

 De asemenea avea legături şi cu jurnalistul Nejad Hamid Masoumi (51 ani), arestat la începutul lunii martie în dosarul legat de traficul de arme în Iran.


Cele mai grave acuzaţii sunt cele legate de sechestrare, pedofilie, abuz sexual, violenţă carnală şi viol. Fetele erau cazate în structuri locative care aparţineau reţelei conduse de Danilo Speranza. Multe dintre acestea erau toxicodependente, cu vârsta de 15-16 ani. Familiile acestora au crezut în promisiunea lui de a le vindeca pe fete de dependenţa de droguri.


Speranţa racola adepţi, cel mai des, prin intermediul site-ului său de pe Internet (care a fost închis). Se folosea mai ales de adolescenţii cu grave probleme familiale, cu deviaţii de comportament, handicap, dependenţi de droguri sau fără adăpost. Acesta se face vinovat şi de înşelăciune asupra mai multor persoane care au apelat la el pentru a se vindeca de mai multe boli. El pretindea chiar că poate transforma gunoiul în hrană.

Citeşte mai multe despre comunitatea pe care o păstorea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările