Captura incredibilă a unui pescar grec. „De mulţi ani încerc să găsesc astfel de peşti” VIDEO

Captura incredibilă a unui pescar grec. „De mulţi ani încerc să găsesc astfel de peşti” VIDEO

Foto: Facebook/ Giorgos Kazoulis

Un pescar din Grecia a reuşit să prindă un peşte impresionant de mare în largul Gramvousa, în nord-vestul Cretei. Bărbatul, un antreprenor de echipamente de pescuit a reuşit să prindă un peşte de cel puţin 40 de kilograme.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Pescuiesc de mulţi ani, încerc să găsesc astfel de peşti. În general îmi place să pescuiesc în apă adâncă, unde de obicei găseşti peşti mari. Asemenea capturi sunt prinse des, dar eşti mereu uluit când prinzi un peşte atât de mare”, a scris grecul pe nume Giorgos Kazoulis pe pagina lui de Facebook, potrivit greekcitytimes.

Pescarul a povestit că întâmplarea a avut loc duminică dimineaţa. S-a trezit de la ora 4:00 pentru a pleca de acasă, urmând să facă circa trei ore pe drum până la locul unde urma să pescuiască. 
 
Însă din cauza ceţii a preferat să se retragă într-un loc cunoscut, unde în trecut pierduse un peşte de dimensiunea capturii de acum.
 
Când peştele a prins momeala şi a început să tragă, pescarul s-a luptat 20 de minute ca să-l poată aduce la el, având şi unele (lansete) de pescuit nepotrivite pentru un asemenea peşte, care „avea o putere incredibilă”.
 
După mai multe încercări, bărbatul a reuşit totuşi să captureze un exemplar de biban de 40 de kilograme.
 
El a povestit că nu i-a venit să creadă ochilor că a reuşit să-l prindă, peştele fiind şi unul dintre cei mai mari pe care i-am prins vreodată.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările