Un personaj din desenele japoneze „a prins viaţa“ la „X Factor“. Horia Brenciu, „hipnotizat“ de vocea unei adolescente

Un
personaj din desenele japoneze „a prins viaţa“ la „X Factor“. Horia
Brenciu, „hipnotizat“ de vocea unei adolescente

Alyanna Lu, în cea de-a patra ediţie a show-ului „X Factor“ FOTO Antena 1

Ambiţie, talent, prezenţă scenică şi, nu în ultimul rând, sensibiliate – acestea au fost coordonatele celei de-a patra ediţii a show-ului „X-Factor“. Vedeta serii a fost o concurentă de numai 14 ani, cu o poveste de viaţa impresionată, care l-a convins pe Horia Brenciu să cânte în duet cu ea. O altă apariţie spectaculoasă a fost Alyanna Lu. Tânăra a venit însoţită de doi băieţi cu botniţă şi cu o costumaţie ruptă din desenele japoneze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel de-al patrulea episod al show-ului „X Factor“ a debutat în stil manga. Deprinsă parcă din desenele animate japoneze, Alina alias Alyanna Lu – o tânără copilăroasă, cu parul mov - a venit însoţită de un urs de pluş „pufos“ şi de doi  băieţi cu botniţă pe care îi numeşte „lupii săi“.

 „Eşti foarte dulce şi m-ai făcut să mă simt copil. Îmi place costumaţia ta de mor. A fost spectacol, pentru că am văzut altceva: costum, atitudine, puţin din cultura Manga. Era nevoie de energia pe care ai adus-o tu aici“, a declarat Delia.

Pentru Ştefan Bănică Jr, vocea Alyannei Lu a fost însă „prea stridentă“, aşa că rockerul i-a dat un „da“ pentru show, dar un „nu“ pentru cântat. Totuşi, cu doi de „da“, de la Delia şi Horia Brenciu, Alyanna Lu a  trecut mai departe. „Dragii mei, vă pup pufos, mulţumesc pentru susţinere“, a conchis Alyanna Lu.


Alyanna Lu FOTO Antena 1

Competiţia muzicală de la Antena 1 a continuat cu Vladimir Cioban alias Vova, un tânăr din Chişinău. Deşi a studiat la Acadademia de Muzică şi Arte Plastice din Chişinău, tânărul spune că nu-i place să facă vocalize. Vova a reuşit performanţa de a-i face seara mai frumoasă lui Ştefan Bănică Jr. Cu trei de „da“, Vova merge mai departe în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Vova FOTO Antena 1

„Am venit la X Factor ca să repar rap-ul“, a decis Răzvan Floroiu alias Guvid (27 de ani). Tânărul are propria firmă şi produce atât cât să nu se ducă la muncă. Foarte hotărât, Guvid a întrebat juriul dacă este pregătit pentru nişte rap şi a dat startul spectacolului. Pronunţia cuvintelor, însă, nu l-a ajutat deloc. În ciuda atitudinii, care a lăsat de dorit, Guvid a trecut mai departe cu doi de „da“. „Ai trecut mai departe, sper că ai băgat la cap“, i-a spus Ştefan Bănică Jr pe un ton autoritar. Horia Brenciu, pe de altă parte, a fost foarte nemulţumit de decizia colegiilor lui: „De ce i-aţi dat voi da ăstuia, nu pot să pricep. Hai să intre o voce bună“.

Răzvan Floroiu alias Guvid FOTO Facebook/Guvid

Dorinţa lui Horia Brenciu s-a îndeplinit atunci când pe scenă a urcat Radu Lupăşteanu (14 ani), care a ales o melodie cu un mesaj poate prea matur pentru vârsta lui: „When I Was Your Man“ de la Bruno Mars. Vocea sa însă s-a dovedit mai mult decât potrivită, iar Radu a demonstrat că „are tot pachetul“ pentru a merge mai departe în concurs.

Radu Lupăşteanu FOTO Antena 1

„Dacă nu vine o voce bună înnebunesc“ a spus Horia Brenciu după ce trei concurenţi au clacat unul după altul. Între concurenţi, însă, reprezentanţii sexului puternic de la „X Factor“ s-au tachinat între ei: „Horia Brenciu esteTeatrul Creangă, doamnelor şi domnilor“, a glumit Bănică, iar showmanul Horia Brenciu nu a întârziat să-i dea replica: „Dacă eu sunt Teatrul Creangă, tu eşti Circul Globus“.

Vlad Alecu (25 de ani) are o direcţie clară în viaţă, indicată de tatăl său, care l-a ameninţat: „Ori ajungi ca Bănică, ori te laşi de muzică“. Deşi mai are foarte mult de muncit până să ajungă precum celebrul Ştefan Bănică Jr, Vlad Alecu „a furat“ juriului trei de „Da“.

Până ca următorul concurent să intre pe scenă, membrii juriului au avut o dicuţie „colorată“ despre nevoile fiziologice ale Deliei. În fine, după ce toată lumea şi-a rezolvat problemele, scena a fost acaparată de un alt rapper – de această dată unul cuminte. Adrian Robitu este de profesie pictor de biserici. Cu toate acestea, versurile deochiate ale melodiei interpretate au lăsat un gust amar juriului. Concurentul nu a trecut mai departe.

Iuliana Stoica are 20 de ani şi vine din Sibiu. Deşi a recunoscut că „fumează ca turcu“, lucru ce ar putea să-i afecteze vocea, Iuliana a demonstrat că are „Factorul X“ şi l-a impresionat pe Ştefan Bănică Jr cu „timbrul, vocea şi energia“ sa. Brenciu, în schimb, a promis că îi dă un „da“ cu o condiţie: să se lase de fumat. Iuliana s-a conformat, ba chiar a dat şi cu subsemnatul, iar cu încă un „da“ de la Delia, tânăra din Sibiu şi-a asigurat un loc în competiţie.

Iuliana Stoica FOTO Antena 1

Următorii concurenţi, Rareş Boer şi Alexandra Constantin au crezut că au mers la sigur cu piesele lui Ştefan Bănică Jr, respectiv, a Deliei. Din păcate, interpretările celor doi nu au impresionat, iar Rareş şi Alexandra nu au trecut de audiţiile „X Factor“.

Show-ul de la Antena 1 a continuat cu Ricardo Caria, un concurent venit tocmai din Portugalia. Inginerul, în vârstă de 35 de ani, a reuşit să ridice toată sala în picioare cu piesa lui Horia Brenciu „Lucruri simple“ şi a primit trei răspunsuri afirmative.

Familia Adinei Răducanu a avut o situaţie dificilă, dar a reuşit să treacă peste probleme, iar tânara, în vârstă de 15 ani, a venit la „X Factor“ deja „călită“. A cântat cu Brenciu, când avea 12 ani, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, şi a participat la numeroase competiţii muzicale, atât în ţară, cât şi în străinătate. Una dintre cele mai bune voci de la „X Factor“, Adina Răducanu a primit doi de „da“, de la Horia Brenciu şi Bănică, şi un „super da“, de la Delia.

Adina Răducanu FOTO Antena 1

Sorina Rostaş este din Oradea şi, deşi are numai 14 ani, are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii săi adoptivi au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijrii acestora. Sorina este şi ea foarte implicată în activitatea părinţilor săi şi se laudă că are nu mai puţin de 13 bunici.

„Pe mine m-ai hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea s-a uitat la mine, parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-ai răscolit amintirile, sentimentele“, i-a spus Horia Brenciu Sorinei, tânăra concurentă care l-a cucerit iremediabil cu vocea sa. La rândul său, Sorina Rostaş a mărturisit că îl place mult pe Horia Brenciu şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta“. Deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile, artistul a invitat-o pe tânăra fată să cânte alături de el această melodie. „Se naşte ceva aici“, a conchis Ştefan Bănică Jr. Desigur, Sorina a primit trei de „da“ şi un „bun venit în familia Brenciu“.

Sorina Rostaş FOTO Antena 1

„Să nu spui nimănui că Brenciu şi Bănică ţi-au dat un da“ - acestea au fost cuvintele cu care Lucian Isar a părăsit victorios scena „X Factor“. A început cu o piesă în limba italiană, a continuat cu genericul „Surprize, Surprize“ şi a terminat în ritmuri popualare româneşti. „Eşti uriaş! Nu fi modest cu mine! “, i-a spus Ştefan Bănică Jr. Cu doi de „da“, Lucian Isar a trecut mai departe.

Florin Mihai (21 de ani), de profesie vânzător de legume şi fructe, a venit la „X Factor“ pentru că „ este singura lui portiţă de a face ceea ce-şi doreşte cu adevărat“. Delia a fost cucerită iremediabil de la prima privire şi nu s-a sfiit să-l pună pe Florin să-şi dea tricoul jos pentru a-i admira mai bine tatuajele. Mai mult decât atât, cântăreaţa i-a dat şi un pupic de încurajare. Cu trei de da, Florin Mihai a trecut în etapa următoare, însă nu înainte de face un duet cu Delia – ea la flaut, iar el la chitară acustică.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările