Virgil Ianţu, la Adevărul Live: „În televiziune lipsesc măsura şi bunul simţ“

Vrei să fii milionar? Virgil Ianţu, la Adevărul Live 

Virgil Ianţu a fost prezent în studioul Adevărul Live, unde a discutat despre emisiunea pe care o va readuce pe micile ecrane, „Vrei să fii milionar?“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai importante declaraţii:

 

Este o stare foarte ciudată pentru că am senzaţia că o iau de la început şi că mă întorc, cumva, acasă. Din momentul în care am plecat de la Prima TV, mie nu mi-a prins foarte bine sufleteşte, am rămas ancorat şi am rămas până în ziua de astăzi foarte legat de Prima TV şi de colegii mei. Acum a venit momentul să o luăm împreună de la capăt.
 
Este o producţie foarte grea şi de aceea insist ca lucrurile să fie făcute exact cum erau făcute şi atunci. Echipa este cam aceeaşi, iar eu insist pe detalii, pe transparenţă.
 
Vreau ca publicul să aibă încredere şi emisiunea să fie exact ca cea din străinătate. 
 
Eu aş fi vrut să închei capitolul „Vrei să fii milionar?“ pentru că voiam să fac ceva nou şi nu ştiam exact cum vor reacţiona şi prietenii mei, şi oamenii care vor afla că acest format va reveni pe micile ecrane din România. 
 
Nu le-am spus şi am primit telefoane şi mesaje de încurajare pe Facebook. Eu mă bucur că acest format a însemnat ceva pentru public, cu el am început să fac televiziune şi e o altă etapă, un nou început. Eu m-am schimbat, atunci eram şi eu foarte speriat de ce se întâmpla, vor fi lucruri noi. Sper să fie o reîntoarcere frumoasă şi pentru mine, şi pentru Prima TV. 
 
Eu cred că publicul consumă ce îi oferi. E adevărat, pe termen scurt se poate obţine audienţă, dar contează ce mijloace foloseşti, dar cred că este timpul să ne îndreptăm spre educaţie, cred că trebuie să le arătăm oamenilor şi lucruri frumoase, pentru că lucruri urâte sunt prezentate în fiecare zi.
 
Televizorul nu trebuie să fie nici eliminat, dar nici foarte prezent în viaţa copiilor. 
 
Virgil Ianţu, în studioul Adevărul Live
 
Publicul este neglijat în perioada asta şi este considerat mult sub nivelul pe care îl are. Oamenii vor să consume lucruri de calitate, lucruri curate şi trebuie să le dăm. 
 
Trebuie să existe şi un segment în care mai auzi o bârfă, publicul vrea şi este firesc să afle mai multe despre persoanele publice, dar nu să fim copleşiţi şi bombaradaţi. Şi ce lipseşte în ultimul timp sunt măsura şi bunul simţ. 
 
Mă simt la fel ca la 25 de ani şi sunt într-o mare formă, mi-e bine şi am chef de lucruri frumoase şi abia aştept să încep filmările. 
 
Nu sunt un om normal, dar cred că lumea a început să-şi dea seama că masca pe care o purtam la început era una cerută de unele momente. Atunci era recomandată acea atitudine mai serioasă, dar acum lucrurile s-au schimbat şi promit că cine va ajunge pe scaun se va distra alături de mine. 
 
Am întâlnit oameni obişnuiţi atât de bine pregătiţi, atât de citiţi, şi aceste lucruri au fost atât de emoţionante pentru mine. Este o mare bucurie să cunoşti oameni cu situaţii financiare nu foarte bune care ştiu atât de multe lucruri. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările