Stelian Tănase, pe blogul personal: „Necazurile TVR mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme“

Stelian Tănase, pe blogul personal: „Necazurile TVR mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme“

Stelian Tănase a fost numit, în luna decembrie a anului trecut, director general interimar al TVR FOTO: Adevărul

Directorul general interimar al televiziunii publice Stelian Tănase a mărturisit, într-o postare de pe blogul personal, că este tot mai convins că a făcut „cea mai mare prostie din viaţă“ în momentul în care a acceptat să conducă Televiziunea Română.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fratele meu, îmi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus în decembrie că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptând să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat, ci căinat. Îmi amintesc acest lucru şi din pricină că luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani şi era bine să mă găsească stând liniştit acasă“, a scris Stelian Tănase pe blogul personal. 
 
Acesta a mai adăugat că se gândeşte necontenit la problemele pe care televiziunea publică le are şi este de părere că acestea i-au „invadat şi otrăvit viaţa“. 
 
„Mă gândesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omeneşti) care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme“.
 
În plus, şeful TVR a precizat că tocmai a revenit de la Paris, unde a avut loc congresul Uniunii Internaţionale de Radio şi Televiziune şi a amintit de „situaţia dramatică“ a TVR-ului.
 
 „Am revenit joi seară de la Paris, unde am participat la congresul URTI, o organizaţie internaţională care reuneşte canale de televiziune şi posturi de radio. Mi-am făcut o impresie despre ce se întîmplă în 2014 în televiziuni, mai ales în cele din Europa. S-a vorbit puţin despre content, şi foarte, foarte, foarte mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situaţie atât de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, ca a televiziunii române. Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparaţie“, a mai scris Tănase. 
 
De asemenea, Stelian Tănase a anunţat că va susţine o conferinţă de presă pentru a prezenta presei şi publicului cifrele exacte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările