O jurnalistă TVR, „prea agresivă“ pentru a se mai ocupa de PSD şi Parlament. Asta i-a comunicat şefa Ştirilor

O jurnalistă TVR, „prea agresivă“ pentru a se mai ocupa de PSD şi Parlament. Asta i-a comunicat şefa Ştirilor

Andreea Dumitrescu lucrează de doi ani la postul public

Unei jurnaliste de la Ştirile TVR, care acoperă subiectele ce ţin de PSD şi Parlament, i s-a reproşat că este „prea agresivă“ şi i s-a propus mutarea pe un alt domeniu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor surse citate de Paginademedia.ro, şefa Ştirilor TVR, Mădălina Rădulescu, i-ar fi reproşat jurnalistei Andreea Dumitrescu faptul că este „prea agresivă“ şi i-a propus să facă un compromis şi să se ocupe de subiectele ce ţin de primării. Jurnalista i-ar fi comunicat că în acest caz se gândeşte să demisioneze. 
 
Andreea Dumitrescu lucrează de doi ani la postul public şi în seara ce a precedat discuţia cu şefa ştirilor a avut mai multe subiecte pe post, printre care şi o intervenţie de la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus întrebări premierului Viorica Dăncilă. 
 
Situaţia din TVR vine la scurt timp după ce ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a lansat ameninţări voalate la adresa postului public, pe care l-a acuzat în direct de dezinformare, după ce nu i-a convenit modul în care a fost scrisă o ştire, deşi aceasta conţinea toate punctele de vedere ale actorilor politici implicaţi. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările