Mădălina Lefter în pericol să fie descalificată în semifinala „X Factor“

Mădălina Lefter în pericol să fie descalificată în semifinala „X Factor“

La doar 15 ani, Mădălina a cucerit România şi Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John FOTO Antena 1

Una dintre concurentele din echipa lui Dan Bittman, Mădălina Lefter, ar putea să îşi ia adio de la scenă înainte de a fi devenit vedetă cu acte în regulă. În cadrul galei trecute, Mădălina şi-a forţat vocea peste măsură, astfel că medicii i-au recomandat pauză vocală totală, chiar înainte de semifinala show-ului, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

La doar 15 ani, Mădălina a cucerit România şi Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John. Mădălina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, pe când avea doar 13 ani. Acum, tânăra s-a transformat într-o domnişoară în toatã regula, care se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale. Interpretările acesteia au uimit de fiecare dată şi au stârnit ropote de aplauze, dar şi aprecierile juriului.

Din păcate pentru Mădălina, imediat după gala trecută, problemele au reapărut, medicii recomandându-i pauză vocală totală. Deşi prienteii, familia şi mentorul ei, Dan Bittman, speră într-o remediere cât mai rapidă, situaţia nu este deloc favorabilă. În aceste condiţii, Mădălina ar putea fi marea absentă a semifinalei din această seară, drumul său la „X Factor“ trebuind să se încheie aici.

Îngrijoraţi, părinţii îi sunt alături, iar mentorul său, Dan Bittman, este şi el foarte îngrijorat cu privire la situaţia concurentei sale, mai ales că fata nu a putut să îşi repete deloc piesa pentru gala în care se va decide cine sunt finaliştii acesteui sezon. Ce se va întâmpla cu Mădălina, rămâne de văzut în aceată seară, de la 20:30, în semifinala concursului „X Factor“, la Antena 1.

Mădălina Lefter FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările