Filipineza Bella Santiago, de la Jukebox, show sexy pe scena „X Factor“: „În sfârşit o concurentă care are mai mult decât voce“ VIDEO

Filipineza Bella Santiago, de la Jukebox, show sexy pe scena „X Factor“: „În sfârşit o concurentă care are mai mult decât voce“ VIDEO

Bella Santiago pe scena „X Factor“ FOTO Antena 1

Cântăreaţa Bella Santiago (28 de ani), solista trupei Jukebox, a urcat pe scena „X Factor“ în ediţia de marţi seară. Tânăra a impresionat juriul atât prin vocea sa puternică, cât şi prin mişcările ei de dans.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bella Santiago, originară din Filipine, a interpretat melodia „Bang Bang“ a cântăreţei Jessie J pe scena „X Factor“. 
 
Solista trupei Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“, se află în România de doi ani. Ea a mai participat în 2016 la „Românii au talent“, de la Pro TV, show în care a ajuns până în semifinale. 
 
„Am venit în România în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup“, a spus Bella Santiago în interviul de prezentare. 
 
 
„Băieţii vorbesc cu mine în română şi de aceea am învăţat foarte repede limba română“, a mai mărturisit tânăra. 
 
După prestaţia concurentei, membrii juriului s-au ridicat în picioare pentru a-i acorda, în cor, patru de „Da“. 
 
„A venit în sfârşit o concurentă care a avut din prima mai mult decât voce. Are deja atitudine de divă, de artist“, a mărturisit Delia. 
 
„Am impresia că la trupa Jukebox, Vasilache (n.r. – Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox) e backing vocals. Eşti una dintre cele mai nebune voci. La cum te mişti, cum arăţi, eu cred că vei trece de scaune“, a declarat Horia Brenciu. 
 
Şi Ştefan Bănică Jr. şi-a exprimat încântarea cu privire la momentul concurentei filipineze: „Mamă, ne-a omorât. E pe stilul Beyonce, chiar seamănă cu ea. E bombă cu ceas“. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările