„X Factor“ îşi schimbă iar ziua difuzării, după două săptămâni de la premiera noului sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia, Ştefan Bănică Jr., Horia Brenciu şi Carla's Dreams sunt membrii juriului „X Factor“ FOTO Antena 1
Delia, Ştefan Bănică Jr., Horia Brenciu şi Carla's Dreams sunt membrii juriului „X Factor“ FOTO Antena 1

Show-ul „X Factor“ de la Antena 1 îşi schimbă ziua de difuzare. Talent show-ul nu va mai fi în această duminică, fiind înlocuit deja în grilă.

„X Factor“ îşi schimbă ziua de difuzare, după două săptămâni de la premiera noului sezon, anunţă Pagina de Media. 

Show-ul Antenei 1 nu va mai fi în această duminică, fiind înlocuit deja în grilă cu reality show-ul „Insula iubirii“, episodul al treilea. Astfel, „X Factor“ va fi difuzat marţi, 11 septembrie, de la ora 20.00. 

În aceeaşi seară, la Pro TV va debuta serialul de comedie „Las Fierbinţi“ (sezonul 14), iar Kanal D are serialul turcesc „Mireasa din Istanbul“ - una dintre cele două seri din săptămână fără „Exatlon“, de la Kanal D. 

Este a doua mutare-fulger a Antenei din această grilă de toamnă, după ce a amânat pe o perioadă nedeterminată „Ultimul Trib“, care ar fi trebuit să înceapă săptămâna aceasta, joi şi vineri, mai notează sursa citată. 

Cel de-al optulea sezon al show-ului „X Factor“ a avut premiera duminică, 26 august, de la ora 20.00. Anul trecut, show-ul Antenei 1 a debutat pe 10 septembrie, în aceeaşi zi cu „Vocea României“. 

Emisiunea a fost difuzată vinerea de la sezonul din 2014, când Horia Brenciu s-a alăturat show-ului de pe Antena 1. În acelaşi an, şi Pro TV a decis să difuzeze „Vocea României“ tot vinerea, notează Pagina de Media. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite