Duelurile „Vocea României“: Care sunt primii nouă concurenţi care au trecut de confruntări şi pe cine au salvat Smiley şi Tudor Chirilă VIDEO

Duelurile „Vocea României“: Care sunt primii nouă concurenţi care au trecut de confruntări şi pe cine au salvat Smiley şi Tudor Chirilă VIDEO

„Vocea României“ revine vinerea viitoare, de la 20.30, cu a doua etapă a duelurilor FOTO Pro TV

Concurenţi determinaţi, cu voci senzuale sau puternice au urcat în ringul de la „Vocea României“ şi au luptat vineri seară pentru un loc în etapa următoare a competiţiei. Prima rundă de confruntări a fost plină de reacţii extraordinare, comentarii savuroase, voci incredibile, emoţii, decizii neaşteptate şi foarte multă distracţie.

Cea de-a opta ediţie a noului sezon Vocea României a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiţia în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audienţă de la 21.30, cea mai bună competiţie a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.1 milioane de români. 
 

Duete fabuloase, emoţii şi decizii neaşteptate

Confruntările de la Vocea României au debutat vineri seară în forţă! Antrenorii şi-au pregătit concurenţii pentru lupta din ring şi le-au ales melodii care să le pună vocile în valoare şi să creeze duete memorabile. Tudor, Loredana, Smiley şi Moga i-au ales pe cei cu care vor merge mai departe în competiţie, însă au fost nevoiţi să renunţe la câteva voci foarte bune. Doi concurenţi au fost salvaţi în prima ediţie a confruntărilor de către Smiley şi Tudor şi continuă lupta pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.
 
Seara a fost deschisă de Corina Cuniuc şi Ioana Ignat din echipa Moga, care au adus primul duet din etapa confruntărilor. Concurentele au cântat melodia „Take me to church“, vocile lor s-au completat perfect, iar Marius a fost mândru de performanţa lor, însă la final a trebuit să decidă: „Per total v-aţi demonstrat vocea şi v-aţi demonstrat timbrele, inventivitatea voastră când vine vorba de show. Eu sunt super fericit că aţi reuşit să duceţi piesa vocal, aşa cum ar fi trebuit, până la capăt şi sunt mândru de voi. O să merg mai departe cu Ioana.“ Ioana Ignat merge mai departe la Vocea României în echipa Moga, iar Corina Cuniuc, cu toate că mai avea o şansă de a fi salvată de un alt antrenor, a decis să se oprească aici şi a părăsit competiţia.
 
 
Barbara Isasi şi Mihai Olteanu, din echipa Smiley, au cântat vineri o melodie sensibilă, „Like I’m gonna lose you“, şi şi-au demonstrat calităţile vocale incredibile, dar şi tehnica foarte bună. Cei doi concurenţi au creat un duet extraordinar, iar antrenorii au fost încântaţi de momentul prezentat. Smiley i-a felicitat pe cei doi, dar a fost nevoit să îl aleagă doar pe unul dintre ei. „Vă mulţumesc şi vă felicit pentru acest duet minunat. Aţi fost fantastici împreună! Voi merge mai departe cu Barbara!“, a spus Smiley, iar cu Barbara Isasi ne revedem în etapa următoare a competiţiei.
 
 
Două voci puternice din echipa Tudor, Iuliana Dobre şi Miruna Ionescu, au interpretat magistral melodia „Bad girl“ şi au făcut scena să vibreze. Concurentele au transmis foarte multă energie, s-au sincronizat perfect, iar antrenorii au fost impresionaţi de prestaţia lor. „A fost un moment excelent. E un cântec foarte greu, iar voi aţi fost foarte bine, amândouă. E cea mai grea decizie pentru mine. Am să merg mai departe cu Iuliana.“, a spus Tudor. Iuliana Dobre rămâne în echipa Tudor, însă nici pentru Miruna Ionescu nu s-a încheiat drumul la Vocea României. Concurenta a fost salvată de Smiley şi Moga, dar a ales să meargă mai departe alături de Smiley.
 
 
Radu Iaszberenyi şi Andreea Olaru, din echipa Moga, au cântat piesa „When the wild roses grow“, iar vocile lor s-au armonizat perfect. Împreună, concurenţii au adus pe scenă un moment plin de pasiune şi sensibilitate. Antrenorii au apreciat reprezentaţia lor, însă decizia a fost a lui Marius Moga. „Eu cred că ne-am atins exact ce ne doream toţi trei şi anume să fie toată lumea ochi şi urechi la voi doi timp de trei minute. Aţi reuşit amândoi să fiţi artişti pe scenă, nu doar concurenţi într-un duel de la Vocea şi eu asta aplaud cel mai tare. O să merg mai departe cu Andreea.“, a spus Moga, iar Andreea Olaru continuă competiţia.
 
 
Al doilea duet al serii din echipa Tudor a fost cel susţinut de Ioana Hrişcă şi Rodica Olişevschi. Fetele au interpretat melodia „Single ladies“, au fost sigure pe ele şi au primit laude din partea antrenorilor. La final, deşi i-a fost foarte greu, Tudor a fost nevoit să aleagă cu cine merge mai departe: Aţi fost foarte bine, cu toate temerile voastre vizavi de coregrafie. Aţi fost foarte bune amândouă. Vă felicit şi am să merg mai departe cu Ioana.“ Competiţia continuă pentru Ioana Hrişcă, cu care ne revedem în etapa următoare.
 
 
Rucsandra Iliescu şi Vlad Constantin, din echipa Loredana, au cântat vineri piesa „Can’t stop the feeling“ şi au creat un duet plin de energie şi vibraţie. Antrenorii s-au bucurat de momentul prezentat pe scenă, s-au ridicat de pe scaune şi au dansat. La final, Loredanei i-a fost greu să ia o decizie, i-a aplaudat pe cei doi şi a spus: „Ce mă fac eu cu voi, ce mă fac? Pentru că amândoi sunteţi extraordinar de buni şi aţi făcut un moment senzaţional! Bravo, vă mulţumesc! E doar un moment şi pentru oricare dintre voi va fi bine, aveţi încredere! Dar în această seară voi merge mai departe cu Rucsandra.“ Rucsandra Iliescu merge mai departe la Vocea României în echipa Loredanei, însă nici pentru Vlad competiţia nu s-a oprit. Concurentul a fost salvat de Tudor şi merge în etapa următoare în echipa antrenorului.
 
 
Prima seară de confruntări s-a încheiat cu un moment emoţionant prezentat de Howard Dell şi Monica Andrei, din echipa Loredana. Cei doi au interpretat piesa „Somewhere out there“ şi au reuşit să creeze un duet de poveste, plin de sensibilitate. Antrenorii i-au lăudat, iar Loredana a spus în momentul deciziei: „Vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru această superbă interpretare. Aţi reuşit să ne transmiteţi emoţie. Împreună aţi reuşit să creaţi un moment magic! Este foarte dificilă alegerea mea. O să merg mai departe cu Howard!“. După decizia Loredanei, Howard Dell continuă lupta la Vocea României.
 
 
La finalul primei runde de confruntări, nouă concurenţi merg mai departe spre marele trofeu Vocea României şi premiul în valoare de 100.000 de euro, iar cinci părăsesc competiţia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările