„Cronica Cârcotaşilor“: Puştiu’ comentează din perspectivă londoneză subiectele audiovizualului românesc

„Cronica Cârcotaşilor“: Puştiu’ comentează din perspectivă londoneză subiectele audiovizualului românesc

Când nu face materiale pentru Cronică, Puştiu’ îşi exersează cu succes talentul în fotografie FOTO Prima TV

Cârcotaşul londonez Puştiu’ din echipa „Cronicii Cârcotaşilor“ nu doar filmează, ci face şi fotografii artistice. La emisiunea de la Prima TV, de la ora 20:15, Puştiu’ spune cum se vede România de la Londra.

Puştiu’, unul dintre cei mai vechi membri ai „Cronicii Cârcotaşilor“, s-a mutat în această vară în capitala Marii Britanii şi de acolo, relatează în fiecare zi, pentru Cronicuţă, care este pulsul vieţii londoneze.

Când nu face materiale pentru Cronică, Puştiu’ îşi exersează cu succes şi celelalte talente artistice. Recent, el a postat câteva fotografii făcute de el pe o reţea specializată, Pixoto, iar acolo pozele sale au fost în topul celor mai vizualizate şi au primit aprecieri din partea celorlalţi utilizatori.

„Fotografia e un hobby pentru mine şi de câte ori merg prin excursii, îmi iau aparatul cu mine. Dacă îmi place ce văd, fac poză“, povesteşte Puştiu’. „De curând m-am înscris pe Pixoto şi am câştigat câteva premii aşa că mi-am zis că sunt chiar talentat“, continuă cârcotaşul.

Pe Puştiu’ îl puteţi vedea şi în această seară, la Prima TV, de la ora 20:15, la „Cronica Cârcotaşilor“ comentând din perspectivă londoneză subiectele audiovizualului românesc. Tot în această seară, Şerban Huidu şi Dezbrăcatu’ v-au pregătit, printre altele, şi două scenete inspirate din ultimele aventuri ale Regelui Cioabă şi ale Oanei Zăvoranu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările