Andrei Gheorghe, faţă în faţă cu Şerban Huidu la „Cronica Cârcotaşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Gheorghe şi Şerban Huidu răspund fără preget întrebărilor dificile puse de Oana Paraschiv la rubrica „Binterviu“ a „Cronicii Cârcotaşilor“, în această seară, de la ora 20.15, la Prima TV.

„Cronica Cârcotaşilor“ începe săptămâna cu un binterviu de excepţie cu Andrei Gheorghe şi Şerban Huidu, care răspund fără preget întrebărilor dificile puse de Oana Paraschiv. 

Tot în această seară, Cârcotaşii revin cu o nouă scenetă inspirată din „aventurile lui Guţa“ dar şi cu un subiect serios, readus în atenţia telespectatorilor: „Manifestul pentru o televiziune fără mizerii“.

„Manifestul“, lansat de Cârcotaşi, a ajuns din nou în Parlament, într-o dezbatere la care au participat reprezentanţi ai mai multor posturi de televiziune, ai Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă şi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). La dezbatere au fost invitaţi şi prezentatorii „Cronicii Cârcotaşilor“, iar Şerban Huidu a declarat că „vom participa în continuare la aceste dezbateri, până când vom realiza ceea ce ne-am prous şi ceea ce au spus că-şi doresc cei aproape 40 de mii de oameni care au semnat petiţia noastră“.

Mai multe, aflaţi luni seară, 12 octombrie, de la ora 20.15, la „Cronica Cârcotaşilor“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite