„Cronica Cârcotaşilor“: binterviu cu Monica Tatoiu şi Luis Lazarus şi o nouă incursiune în lumea lui Guţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş încep o nouă săptămână de Cronicuţă, cu subiecte fierbinţi, de la ora 20:15, la Prima TV. În binterviul săptămânii, Monica Tatoiu este sfătuită de Luis Lazarus să nu mai apară „în toate prostiile de emisiuni“.

„Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, deschide săptămâna cu un binterviu bogat în răspunsuri, cu Monica Tatoiu şi Luis Lazarus.

„Să nu mai apăreţi în toate prostiile de emisiuni“, i-a spus Lazarus doamnei Tatoiu. Vedeţi cum a reacţionat Monica Tatoiu când a primit acest sfat, dar şi care sunt televiziunile preferate ale celor doi intervievaţi, la „Cronica Cârcotaşilor“.

Şi tot în această seară, „Cronica“ difuzează următorul episod din filmul parodiat al aventurilor lui Nicolae Guţă. Dacă săptămâna trecută, am văzut cine este „boss de boss“ în Templul Budist Manelist, săptămâna aceasta continuă incursiunile pe tărâmuri asiatice alături de Guţă şi familia sa, doar la „Cronica Cârcotaşilor“, la Prima TV.

Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş aşteaptă telespectatorii, de la ora 20:15, cu bâlbe şi chifeteluţe televizate, dar şi cu o colecţie impresionantă de mostre de inteligenţă culese de pe internet.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite