Cele mai surprinzătoare confesiuni de la show-ul lui Oprah

Cele
mai surprinzătoare confesiuni de la show-ul lui Oprah

Emisiunile moderate de Oprah atrag mii de telespectatori din lumea întreagă

Declaraţiile lui Lance Armstrong au stârnit nenumărate controverse, însă ciclistul a fost doar unul dintre cei care au avut curajul să vorbească deschis în faţa celebrei Oprah. Prin empatie şi tact, de-a lungul timpului, prezentatoarea i-a convins pe invitaţii emisiunilor sale să dezvăluie mai multe secrete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Interviul cu Lance Armstrong, difuzat în direct la postul TV al gazdei, Oprah Winfrey Network (OWN), a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la onestitatea din lumea sportului. Acest exemplu ne aminteşte şi de alte momente remarcabile din show-ul moderatoarei îndrăgite în lumea întreagă.

Sarah Ferguson, ducesa de York, 2010
Într-o apariţie bizară şi incoerentă, ducesa a mărturisit că a acceptat mita unui reporter ce poza în şeic, pentru a-l introduce în cercul fostului soţ, prinţul Andrew.

Din cauza comportamentului ei eratic din timpul show-ului şi a modului ciudat în care şi-a justificat acţiunile, interviul nu a avut efectul scontat şi nu a făcut nimic pentru a risipi sentimentul că ducesa a pierdut controlul complet. Motivul pentru care ea a recurs la aceste metode pentru a câştiga bani nu a fost clar nici până la sfârşitul emisiunii, când Winfrey a sfătuit-o pe ducesă să apeleze la îngrijiri medicale. Cu toate acestea, Oprah a semnat un contract cu Ferguson, ca aceasta să apară în show-ul de şase părţi „Finding Sarah“ (În căutarea Sarei – n. r.), ce a înregistrat un succes limitat.

Whitney Houston, 2009
După o pauza de şapte ani, în care nu a acordat interviuri, în septembrie 2009, Whitney Houston a fost de acord să discute cu Winfrey pentru premiera unui nou sezon al show-ului în cauză. Dialogul, descris drept „cel mai aşteptat interviu muzical din ultimii zece ani“, a fost prezentat pe parcursul a două seri, în acelaşi format cu cel al ciclistului Armstrong de săptămâna aceasta.

Houston a abordat subiecte precum relaţia cu soţul său, Bobby Brown, gelozia profesională a acestuia şi dependenţa ei de droguri. Conform declaraţiei sale, până în 1996, consuma stupefiante în fiecare zi, simţind că îşi pierde controlul.

Interviul a fost difuzat la o lună de la lansarea primului său album în şase ani, având mare succes, dar turneul mondial i-a atras critici din cauza performanţei slabe şi a anulării mai multor concerte pe motive de sănătate.

Faţă de premiera show-ului Oprah Winfrey, de anul trecut, interviul cu Whitney Houston a adus un rating cu 45% mai mare. În februarie 2012 actriţa a murit de insuficienţă cardiacă, ce avea legătură cu consumul de cocaină.

MacKenzie Phillips, 2009
În 2009, actriţa MacKenzie Phillips, fiica fondatorului trupei pop „The Mamas and the Papas“, John Pillips, a fost invitată la show-ul lui Winfrey cu ocazia publicării volumului de memorii „High on Arrival“ (Drogat la sosire – n. r.).

În interviu, Oprah a cercetat-o pe Phillips în legătură cu acuzaţiile pe care i le aducea tatălui său, în cartea proaspăt publicată. Cei doi avuseseră o relaţie incestuoasă, alimentată de drogurile pe care chiar el i le administra. Astfel, auditoriul a aflat că Phillips ştia să ruleze ţigări cu marijuana de la vârsta de 10 ani, la 11 ani prizând cocaină. În plus, MacKenzie a mai vorbit şi despre aventura cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones. După difuzarea interviului, rating-ul emisiunii a crescut simţitor, la fel ca şi vânzarea memoriilor lui Phillips.

Marion Jones, 2008
Fosta campioană la atletism, Marion Jones, a mărturisit că a minţit procurorii federali în ceea ce priveşte doping-ul cu substanţe ilegale de mărire a performanţelor în 2007. Din această cauză, acesteia i-au fost luate cele cinci medalii olimpice, Jones fiind condamnată la şase luni de închisoare. Primul interviu după eliberare a fost în cadrul emisiunii de faţă.  

Pe tot parcursul show-ului, fosta atletă a susţinut că este nevinovată şi că nu a consumat acele substanţe în mod conştient. Mai mult, Jones a specificat că acestea i-au fost administrate de antrenorul care i le-a prezentat drept uleiuri de seminţe de in.

James Frey, 2006
În 2003, Clubul de Carte al prezentatoarei a promovat memoriile autorului James Frey, despre dependenţa de droguri, dar şi întregul său proces de reabilitare. Cartea, intitulată „ A Million Little Pieces“ (Un milion de bucăţele mici – n. r.), s-a vândut în 4 milioane de copii, devenind bestseller.

La scurt timp, site-ul „The Smoking Gun“ l-a demascat pe Frey, dezvăluind faptul că a inventat anumite părţi din carte.

Trei ani mai târziu, Winfrey i-a avut ca invitaţi atât pe Frey, cât şi pe editorul acestuia, Nan Talese, pentru a discuta despre acuzaţiile ce li se aduceau. Confruntarea a fost văzută de unii critici ca fiind performanţa cea mai bună a moderatoarei, Oprah exprimându-şi sentimentele de trădare. În timpul show-ului, Frey a recunoscut că a minţit, mai târziu asemănând tonul moderatoarei cu o lapidare publică.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările