Antena 1 a suspendat filmările pentru mai multe emisiuni, pe fondul epidemiei de coronavirus

Antena 1 a suspendat filmările pentru mai multe emisiuni, pe fondul epidemiei de coronavirus

Antena 1 a întrerupt filmările pentru mai multe producţii, printre care „Chefi la cuţite“

Ca măsură de siguranţă în contextul epidemiei de coronavirus, Antena 1 a suspendat filmările pentru emisiuni ca „Chefi la cuţite“ şi „Next Star“ şi serialul „Sacrificiul“, potrivit unui comunicat emis de reprezentanţii postului TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

În contextul escaladării situaţiei legate de COVID-19, echipa de management a Antena Group a organizat activitatea astfel încât să pună în prim plan sănătatea angajaţilor şi a familiilor lor, să respecte normele legale şi să asigure continuitatea business-ului. 

Începând de saptămâna trecută, fiecare manger a organizat activitatea de la distanţă pentru posturile care permit acest lucru. 

Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conţinut şi producţie, a participanţilor şi a invitaţilor, filmările pentru „Chefi la cuţite“, „Next Star“, „Take me out“ şi „Sacrificiul“ au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condiţiile o vor permite.

În plus, au avut loc acţiuni de dezinfecţie în toate clădirile în care îşi desfăşoară activitatea. 

„Colegii care merg pe teren şi cei care continuă să vină la birou au o expunere mai mare. Le mulţumesc pentru că aleg să îşi facă meseria cu pasiune şi discernământ şi pentru că respectă recomandările transmise de autorităţi. Este o perioadă în care am suspendat câteva producţii şi ne concentrăm pe informaţiile de actualitate, de care are publicul atâta nevoie în contextul actual, şi pe alternative de divertisment“, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Gabi Hizo, Director Observator, a transmis echipei de ştiri: „Mare, foarte mare atenţie trebuie să aveţi, nu doar la informaţiile pe care le difuzăm, asta e by default, dar şi la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări. Renunţaţi la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale. Vă rog, nu uitaţi nicio clipă că se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijoraţi. Pentru ei sunteţi o sursă de informare de încredere. Ştiu că sunteţi obosiţi, că suntem şi noi oameni, că avem aceleaşi angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune şi cu grele“.

Mâine, în funcţie de decretul legat de situaţia de urgenţă, activitatea va fi organizată în acord cu prevederile legale şi cu misiunea de a oferi publicului conţinutul relevant şi echilibrat.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: