„În puii mei“, debut sub „Visuri la cheie“ în audienţe: câţi telespectatori au avut Pro TV şi Antena 1

„În puii mei“, debut sub „Visuri la cheie“ în audienţe: câţi telespectatori au avut Pro TV şi Antena 1

Mihai Bendeac a revenit la Antena 1 cu noul sezon „În puii mei“ dar nu a avut audienţa sperată FOTO Antena 1

Debutul lui Mihai Bendeac cu noul sezon „În puii mei“ a fost umbrit de „Visuri la cheie“ care a pus Pro TV pe primul loc în audienţe, Antena 1 fiind pe locurile doi şi trei în funcţie de target-ul de public.

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivel naţional, „Visuri la cheie“ a înregistrat 1,8 milioane de telespectatori în medie pe minut. Kanal D a venit pe locul doi cu puţin peste un milion de telespectatori, cu serialul „Gunes“. Postul trustului Intact a avut pe interval două noi producţii semnate de Mihai Bendeac, „În puii mei“ şi „Băieţi de oraş“.  „În puii mei“, difuzat pe intervalul 20:30 - 21:30 a avut o medie de un milion de persoane, la nivelul întregii ţări. „Băieţi de oraş“, serialul care a urmat după emisiune, a avut cifre ceva mai mici: 910.000 de persoane, arată paginademedia.ro.

La nivel urban, „Visuri la cheie“ a înregistrat 985.000 de telespectatori, în timp ce Antena 1, pe locul doi, a avut cifre la jumătate: 587.000 de telespectatori.

La nivel comercial, emisiunea de la Pro TV a avut 555.000 de privitori pe publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani. Antena 1 a avut locul al doilea şi o medie de 382.000 de persoane.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: