Massive Attack a anulat turneul viitor ca urmare a luptei cu o „boală gravă” a unuia dintre membri

Massive Attack a anulat turneul viitor ca urmare a luptei cu o „boală gravă” a unuia dintre membri

Massive Attack şi-a anulat următoarele concerte din cauza luptei unui membru al trupei cu o „boală gravă”. Într-o postare pe reţelele sociale de joi, ei au spus că membrul trupei nu s-a simţit bine în „ultimele luni”, dar acum este „în recuperare”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei au scris: „În ultimele luni, un membru al Massive Attack s-a confruntat cu o boală gravă. Suntem încântaţi să spunem că acum este în recuperare. Acest proces este pozitiv, dar şi provocator şi continuă, ceea ce, din păcate, înseamnă că Massive Attack nu este, în prezent, în măsură să susţină concertele noastre live programate pentru mai, iunie şi iulie 2022”.

 
„Formaţia regretă profund orice neplăcere sau dezamăgire cauzată - în special fanilor cu care este întotdeauna o onoare să ne implicăm şi echipei noastre de producţie care, din cauza altor evenimente globale, a trebuit deja să aştepte atât de mult să facă ceea ce ştiu ei mai bine”. 
 
Declaraţia a concluzionat: „Vă mulţumim pentru răbdare şi sprijin”. 
 
Săptămâna trecută, pe 15 martie, Massive Attack anunţa că plănuieşte să vândă noi opere de artă pentru a ajuta victimele conflictului din Ucraina. Toate sumele din vânzări vor ajunge la fondul umanitar Disasters Emergency Committee‘s (DEC) Ukrainian.
 
Grupul Massive Attack a fost fondat de Robert „3D” Del Naja şi Grant „Daddy G” Marshall, în 1988, în Bristol. Recunoscuţi ca pioneri ai stilului trip-hop şi ca una dintre cele mai inovatoare şi mai influente trupe ale generaţiei lor, muzicienii au lansat în cei 20 de ani de carieră 5 albume de studio, două EP-uri, 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore, vândute în mai mult de 10 milioane de exemplare în toată lumea.
 
De-a lungul timpului, trupa a avut colaborări cu nume de marcă ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările