Inna are mai mulţi abonaţi pe Youtube decât staruri ca Robbie Williams şi Madonna: pe ce loc se află în lume ca număr de vizualizări

Inna are mai mulţi abonaţi pe Youtube decât staruri ca Robbie Williams şi Madonna: pe ce loc se află în lume ca număr de vizualizări

Inna a colaborat cu artişti internaţionali ca Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel

Cântăreaţa Inna (30 de ani) este, în prezent, cel mai de succes artist român pe plan internaţional, bucurându-se de o popularitate fantastică în social media şi concurând cu nume grele ale industriei muzicale din străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonaţi pe propriul canal de YouTube, devansând artişti precum Madonna, Robbie Williams şi Rita Ora. 
 
De asemenea, Inna este pe locul 67 în lume, cu peste 2,7 miliarde de vizualizări pe YouTube, depăşind nume ca Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey şi Will.i.am.
 
„Nu îmi vine să cred că am ajuns la 3 milioane de abonaţi pe YouTube, este incredibil. Mă bucur să le prezint fanilor mei muzică, videoclipuri din turnee, conţinut care să îi aducă mai aproape de lumea mea. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere!“, a spus INNA.
Pe canalul de YouTube INNA, fanii pot găsi: filmări de pe scenele lumii, unde artista susţine concerte, imagini din backstage de la şedinţe foto, filmări, viaţa de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri, colaborări cu artişti precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel şi DJ-ul olandez Sam Feldt.
 
Pe Facebook, Inna are peste 11 milioane de fani, mai mulţi decât numărul de utilizatori de Facebook din România, pe Twitter are peste 1.3 milioane de followers şi 1.6 milioane de followers pe Instagram.
 
Cel mai recent single al Innei, „Ruleta“, a strâns 35 de milioane de vizualizari în 34 de zile, un record pentru artistă. Piesa este pe locul 5 în top Future Hits în Spania, iar pe iTunes se află pe locul 1 în Muntenegru, Moldova, Serbia, pe locul 2 în Bulgaria, pe 3 în Albania şi Siria şi pe locul 9 în Romania.
 
 
De curând, celebrul blogger şi om de televiziune Perez Hilton a lăudat piesa „Gimmie Gimmie“ a Innei, spunând într-un articol că poate fi următorul hit care cucereşte Statele Unite ale Americii.
 
„Tocmai din România, să îi urăm bun venit Innei. Piesa ei «Gimme Gimme» este altceva, este next level! O piesă pop cu un sound extem de actual, cu mare potenţial de a fi un hit în America“, a scris Perez Hilton despre piesa româncei. 
 
Inna pregăteşte un EP în engleză şi spaniolă pe care îl va lansa în perioada următoare, cu piese compuse de artistă, printre care „Me Gusta“ şi „Ruleta“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: