Cum a cântat Ester Peony în semifinala Eurovision 2019. România nu s-a calificat în finală VIDEO

Cum a cântat Ester Peony în semifinala Eurovision 2019. România nu s-a calificat în finală VIDEO

Ester Peony FOTO TVR

Ester Peony (25 de ani) a urcat pe scena din Tel Aviv în a doua semifinală a competiţiei Eurovision 2019, însă nu a reuşit să ducă România în finala concursului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreaţa, care ne reprezintă ţara cu melodia „On a Sunday“, a intrat a şasea în concurs şi, în ciuda show-ului de efect, nu a reuşit să se califice în finala Eurovision 2019. 

Este pentru al doilea an consecutiv când România nu se califică în finala concursului, după ce în 2018 trupa The Humans nu a reuşit să treacă de semifinale. 

Ester Peony a fost însoţită pe scenă de doi dansatori şi de compozitorul piesei, Alex Şerbu, care a cântat la chitară. 

Artista, care a interpretat piesa „On a Sunday“ fără emoţii, a purtat o ţinută alb-negru, iar pe mână a avut un tatuaj special care reprezintă mesajul melodiei „On a Sunday“. 

Pe ecranul de pe scenă au fost proiectate imagini din videoclipul piesei, dar şi imagini cu bujori, o trimitere la numele de scenă al artistei. Din show-ul româncei nu au lipsit nici flăcările. 

Alături de România, în a doua semifinală a evoluat şi reprezentanta Moldovei, Anna Odobescu, cu piesa „Stay“. 

După prima etapă, primele zece ţări calificate în finala Eurovision 2019 sunt, în ordine aleatoare, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia. De asemenea, în ultimul act sunt calificate direct statele din grupul celor cinci mari plătitoare („big five“) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia –, alături de gazdă, Israel. 

Citeşte şi:

Reacţiile fanilor după ce România a ratat finala Eurovision pentru al doilea an la rând: „În seara asta, diaspora v-a dat o lecţie“ VIDEO


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: