„Mă ucide ea“- povestea de dragoste a cântăreţului Mihail Sandu

„Mă ucide ea“- povestea de dragoste a cântăreţului Mihail Sandu

Astăzi, de la ora 14.00, în studioul Adevărul LIVE se va afla cântăreţul Mihail Sandu, pentru a vorbi despre cel mai recent videoclip, „Mă ucide ea“. Discutăm despre planurile de viitor ale artistului, precum şi eventuale colaborări cu artişti români.


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

“Mă ucide ea” este povestea tuturor celor care, inevitabil, au trăit acel moment special în care două priviri se întâlnesc la colţ de stradă şi stârnesc, fie chiar şi pentru doar cateva secunde, imaginatia fiecaruia, spune Mihail.

PRINCIPALELE DECLARAŢII:

"E o piesă cu o idee foarte simplă, pe care mulţi dintre voi aţi trăit-o, despre momentul când stai pe stradă şi vezi o fată atrăgătoare, simţi nişte vibraţii şi în momentul ăla se întâmplă o explozie erotică în capul tău. Am încercat să îi dăm piesei un aer mai erotic, dar decent", a precizat artistul la Adevărul Live.

Am vrut să sune în stilul retro românesc al anilor 90. Sunt sigur că mulţi bărbaţi o să se regăsească în ea, dar şi multe fete.

Noi am simţit piesa, mă regăsesc ca interpretare, ca stil. Când am scris versurile, am făcut-o din experienţa mea. Am făcut-o mai poetic, dar a fost adevărată. Nu e fake, e o poveste adevărată. Noi credem în ea.

Aş fi vrut să rămân în România, vreau să ajung afară, în Occident, România nu îţi oferă pe cât îţi doreşti. Lumea îşi doreşte ce e mai comercial. Nu ştiu dacă o să fugim afară, dar următoarea piesă pe care o s-o lansăm va fi în limba engleză.

Eu sunt un romantic, un trubadur, de-aia totul se învârte în jurul femeii. Dar ar trebui să scot o piesă mai puţin despre dragoste. Dacă va fi aşa nu va fi o problemă.

Perioada asta de căutare şi de cunoaştere este decisivă în cariera unui artist. Acum experimentăm, muncim foarte mult. De afară nu se vede, dar sunt sigur că la un moment dat o să se vadă şi asta. 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările