„Pretty Woman“ a avut iniţial un alt final. Julia Roberts a dezvăluit cum trebuia să se termine celebrul film

„Pretty Woman“ a avut iniţial un alt final. Julia Roberts a dezvăluit cum trebuia să se termine celebrul film

Julia Roberts a jucat rolul prostituatei Vivian în pelicula „Frumuşica“ FOTO IMDb

Actriţa americană Julia Roberts (51 de ani), care a interpretat-o pe Vivian Ward în celebrul film „Pretty Woman“ din 1990, a dezvăluit că iniţial povestea nu a fost gândită ca fiind o comedie romantică, iar finalul era cu totul altul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Julia Roberts, într-un interviu pentru emisiunea Actors on Actors, a mărturisit că titlul fimului care i-a adus celebritatea era „3000“, iar pelicula scrisă de J.F. Lawton prezenta o poveste crudă despre viaţa unei prostituate, scrie Variety. 
 
Actriţa a vorbit despre faptul că filmul trebuia să fie „o dramă întunecată şi curajoasă despre prostituţie“, iar în varianta iniţială a scenariului finalul era altul. Prostituata Vivian avea o altă soartă, sfârşind aruncată dintr-o maşină pe o alee întunecată, în timp ce milionarul aruncă bani în ea. 
 
„Lewis (milionarul interpretat de Richard Gere – n.r.) o dădea jos din maşină şi arunca peste ea banii pe care îi datora pentru serviciile prestate, după care pleca, lăsând-o singură pe o stradă murdară“, a spus Julia Roberts.
 
Lewis (Richard Gere) şi Vivian (Julia Roberts) FOTO Cinemagia
 
Lewis (Richard Gere) şi Vivian (Julia Roberts) FOTO IMDb
 
Actriţa a mărturisit că atunci când a citit scenariul filmului nu a fost deloc încântată să accepte rolul:  „Nu aveam nimic de-a face cu o peliculă de genul acesta“.
 
Ulterior, scenariul filmului a ajuns la Disney. „Şi au schimbat totul şi a devenit într-adevăr mai pe stilul meu faţă de ceea ce a fost iniţial“, a continuat actriţa. 
 

Filmul „Pretty Woman“, din anul 1990, este cel care i-a adus faimă mondială actriţei americane Julia Roberts. În pelicula respectivă, Julia Roberts a interpretat rolul unei prostituate de care, în final, se îndrăgosteşte un milionar, interpretat de starul hollywoodian Richard Gere, iar la finalul filmului, cei doi rămân împreună.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: