Virgil Ianţu: „La un moment dat mă uităm cu invidie la un cerşetor de lângă metroul Titan. Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă“

Virgil Ianţu: „La un moment dat mă uităm cu invidie la un cerşetor de lângă metroul Titan. Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă“

E unul dintre cei mai buni prezentatori din istoria televiziunii, dar printre puţinii care nu a fost acaparat de statutul de vedetă. Nu se ascunde în spatele vorbelor şi are o sinceritate care te dezarmează. I-a făcut pe câţiva miliardari, dar el nu a ajuns niciodată la acest statut.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ce nu se căsătoreşte Virgil Ianţu, ce secrete împarte cu fiica lui adolescentă, care au fost lisurile financiare de care s-a lovit, aflaţi într-un interviu marca OK!
 
OK!: Ai o relaţie frumoasă de atâţia ani, dar eziţi să faci marele pas. De ce nu se căsătoreşte Virgil Ianţu?
 
Virgil Ianţu: Nu am ezitat niciodată să fac marele pas, l-am făcut. Am o familie frumoasă, o faţă de 14 ani care, din fericire, seamănă leit cu mama şi faptul că armonia, de care aminteam mai sus, este prezentă şi ne defineşte familia, reprezintă în sine marele pas. Probabil că va veni şi oficializarea la un moment dat, dar suntem încă prea tineri pentru asta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările