Rezultatele testelor toxicologice ale lui Justin Bieber au fost făcute publice

Rezultatele
testelor toxicologice ale lui Justin Bieber au fost făcute publice

Justin Bieber adus la o secţie de poliţie din Toronto. FOTO: Reuters

Artistul canadian Justien Bieber a fumat marijuana şi a luat Xanax înainte de a fi arestat pentru conducere în mod imprudent şi sub influenţa alcoolului şi drogurilor, informează Poliţia din Miami.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A condus având Xanax şi marijuana în organism înainte de a fi arestat de poliţia din Miami Beach”, a declarat sergentul Robert Hernandez, furnizând presei o copie a rezultatelor testelor toxicologice ale artistului de 19 ani.

Aceste teste preliminare furnizate de biroul procurorului din Miami nu precizează, însă, cantitatea exactă a marijuanei şi a Xanaxului pe care Bieber le avea în organism.

Tânărul cântăreţ se va prezenta în faţa unui tribunal din Miami pe 14 februarie unde va fi acuzat de conducere sub influenţa alcoolului şi drogurilor, fără permis, precum şi opunere la arestare, infracţiuni comise pe 23 ianuarie.

Bieber a fost arestat la primele ore ale dimineţii în momentul în care participa la o cursă ilegală de maşini într-o zonă rezidenţială din Miami Beach, fiind la bordul unui Lamborghini.

Potrivit procesului verbal, Bieber nu are vârsta permisă în Statele Unite  pentru a consuma alcool, existând probleme în momentul în care trebuia să realizeze testul de alcoolemie.

Artistul canadian are trei capete de acuzare, potrivit mărturiei avocaţilor săi. De asemenea, acesta a pledat nevinovat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: