Povestea întunecată a cuplului Patrizia Regiani-Maurizio Gucci. Văduva Neagră a ordonat uciderea moştenitorului Gucci

Povestea întunecată a cuplului Patrizia Regiani-Maurizio Gucci. Văduva Neagră a ordonat uciderea moştenitorului Gucci

Maurizio Gucci şi Patrizia Reggiani FOTO Profimedia

Cântăreaţa Lady Gaga filmează în această perioadă pentru lungmetrajul „House Of Gucci”, în care joacă rolul principal. Gaga este Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Maurizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei. Deşi condamnată, Patrizia Reggiani neagă şi astăzi crima. Cum a început şi s-a sfârşit una dintre cele mai tulburătoare poveşti de dragoste din lumea modei?

Ştiri pe aceeaşi temă

Cuplurile celebre sunt mereu în vizorul publicului, poate tocmai de aceea încearcă să aibă mereu o imagine perfectă. În interior, însă, lucrurile nu stau nici pe departe ca imaginea afişată, ci ascund o realitate întunecată şi turbulentă.

Uintre cele mai bune exemple în acest sens este cuplul Maurizio Gucci-Patrizia Reggiani. Când Patrizia Reggiani s-a căsătorit cu Maurizio Gucci, au devenit unul dintre primele cupluri celebre ale Italiei. Apoi, el a părăsit-o, iar ea l-a ucis. 

Asasinarea lui Maurizio Gucci (46 de ani), în biroul său, şi procesul care a urmat, au captivat Italia la sfârşitul anilor '90. Erau lucruri senzaţionale în Milano, unde avusese loc această execuţie în stil mafiot.

Citeşte aici o ooveste incredibilă despre glamour, sex, trădare, moarte şi închisoare în lumea ameţitoare a modei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările