Liza Minnelli şi-a rupt piciorul în trei locuri

Liza Minnelli şi-a rupt piciorul în trei locuri

Liza Minelli

Legendara actriţă şi cântăreaţă americană Liza Minnelli şi-a rupt piciorul drept în trei locuri după ce s-a împiedicat şi a căzut.

„M-am împiedicat de câinele meu. Mi-am rupt un picior în trei locuri şi, ca în cele mai multe astfel de cazuri, acesta este un motiv de îngrijorare", a declarat presei eroina celebrului film „Cabaret" - un muzical al anilor 1970 regizat de Bob Fosse, câştigător a şapte premii Oscar - după cum transmite portalul TMZ.
Minnelli este nevoită să se deplaseze într-un scaun cu rotile. La începutul acestei luni, actriţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la New York şi, prin urmare, nu a putut să participe la ceremonia decernării premiului „Femeia anului" acordat de Liga de atletism a poliţiei din New York.
Actriţa, care a fost căsătorită de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat, i-a asigurat pe reporterii TMZ că are cine s-o îngrijească.

„Mă văd cu una-două persoane, mai mult nu vă pot spune. Nu vreau să aprofundez această chestiune", a adăugat ea.

„De ce ar trebui să mă căsătoresc din nou? După o anumită vârstă, aceasta nu mai are nicio importanţă. Dacă iubeşti pe cineva, iubeşti pur şi simplu!" - a afirmat cunoscuta actriţă.

Minnelli este câştigătoarea a trei premii Tony pentru teatru, laureată a unui premiu Oscar şi deţinătoarea a două Globuri de aur, precum şi a unor premii Grammy şi a unui premiu Emmy.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările