Kate Middleton a ieşit mai relaxată din pandemie. Chiar şi-aşa, ducesa a greşit cu look-ul sobru de la un eveniment regal

Kate Middleton a ieşit mai relaxată din pandemie. Chiar şi-aşa, ducesa a greşit cu look-ul sobru de la un eveniment regal

Pandemia i-a priit. Kate Middleton a arătat cât se poate de relaxată şi bine dispusă, la un eveniment recent la care a participat alături de soţul ei, Prinţul William, în apropiere de reşedinţa lor regală din Norfolk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi au vizitat un spital situat la 20 de minute distanţă de casa lor de pe domeniul regal de la Sandringham, unde au stat la o masă în aer liber alături de angajaţii instituţiei. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o rochie cu o tăietură cât se poate de retro, extrem de sobră, într-o nuanţă de albastru, iar William şi-a asortat sacoul la rochia aleasă de soţia sa.

Coafura aleasă de Kate a fost, în schimb, mult mai tinerească, ducesa de 38 de ani prinzându-şi părul într-o coadă simplă şi alegând ca accesorii o pereche de cercei şic.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: