Jennifer Lopez şi Marc Anthony şi-au finalizat divorţul în mod oficial, la trei ani de la despărţire

Jennifer Lopez şi Marc Anthony şi-au finalizat divorţul în mod oficial, la trei ani de la despărţire

Marc Anthony şi Jennifer Lopez s-au căsătorit în 2004 în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată în reşedinţa pe care cântăreaţa o deţine în Beverly Hills FOTO AFP

Jennifer Lopez (44 de ani) şi Marc Anthony (45 de ani) au divorţat în mod oficial. Fostul cuplu şi-a finalizat în mod legal căsătoria de şapte ani după ce Curtea Superioară din Los Angeles a finalizat procedurile, la trei ani după ce artiştii şi-au anunţat despărţirea, scrie publicaţia „US Magazine“, citată de site-ul femalefirst.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marc Anthony a depus actele de divorţ în aprilie 2012, după ce despărţirea a fost anunţată în 2011, solicitând custodia celor doi copii, dar cântăreţii au rămas prieteni apropiaţi şi au avut grijă împreună de gemenii în vârstă de şase ani, Max şi Emme. „A fost o decizie foarte dificilă. Am ajuns la o concluzie pe cale amiabilă cu privire la toate problemele“, spuneau cei doi într-o declaraţie comună la momentul despărţirii. Lopez a solicitat în cererea de divorţ aceeaşi custodie a copiilor şi a cerut să i se schimbe numele din Jennifer Muniz (numele real al lui Anthony) în Jennifer Lopez.

În actualul document de la tribunal se specifică faptul că cei doi vor împărţi custodia celor copiiilor. Totodată, aceştia vor putea să petreacă şapte zile pe lună alături de tatăl lor în reşedinţa acestuia. Foştii soţi au semnat, de asemenea, un acord prin care se obligă să îi protejeze pe copii de paparazzi şi că se vor asigura că Max şi Emme „nu vor fi expuşi în faţa unei publicităţi nedorite“, arată Mediafax.

Pe de altă parte, pentru niciunul dintre cântăreţi dragostea nu s-a lăsat aşteptată, după ce Jennifer a început să se întâlnească cu dansatorul Casper Smart, din 2012, iar Marc a avut o aventură cu modelul Shannon De Lima, ca mai apoi să aibă o relaţie cu Chloe Green, moştenitoarea miliardarului britanic Philip Green, care deţine lanţul de magazine Topshop.

La una dintre primele apariţii de după despărţire, Marc Anthony a spus pentru „Nightline“ că „nu a fost ceva senzaţional. Atât eu, cât şi ea am realizat acest lucru. Aşadar, nu a fost atât de şocant. Astfel de lucruri se întâmplă. A fost o decizie pe care am luat-o de comun acord“. „Uneori lucrurile nu merg aşa cum trebuie, ceea ce e trist. Dar rămân o optimistă eternă cu privire la dragoste. Eu cred în sentimentul ăsta“, declara, în septembrie 2013, şi Jennifer Lopez pentru „Vanity Fair“.

Jennifer Lopez FOTO Reuters

De curând, s-a aflat că Jennifer Lopez intenţionează să se despartă de actualul ei iubit, după ce acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali. Chiar dacă trece printr-o perioadă nu tocmai fericită, Jennifer Lopez, care a fost căsătorită de trei ori, a recunoscut recent că a pornit „într-o căutare a sufletului“, iar acum se simte „mai puternică“ decât înainte. „Lucrurile s-au schimbat atât de mult pentru mine. A trebuit să plec într-o căutare a sufletului şi să conştientizez foarte multe lucruri despre dragoste. Acum simt de parcă sunt mult mai puternică şi mai bine“, a afirmat artista.

Marc Anthony a afirmat că ar dori să se căsătorească din nou (mariajul cu Jennifer fiind al doilea), doar atunci când va găsi femeia potrivită. „Cred în relaţii. Cred că Dumnezeu m-a binecuvântat în atât de multe moduri. Dar atunci când casa ta este goală şi nu ai în cine să investeşti sentimente, totul este de prisos“, arată el. Lopez şi Anthony s-au căsătorit în 2004 în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată în reşedinţa pe care cântăreaţa o deţine în Beverly Hills.

Marc Anthony FOTO Reuters

Jennifer Lopez, născută în 1968 în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul „In Living Color“, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Selena“, „Trenul cu bani“, „Anaconda“, „Eu cu cine mă mărit?“, „Camerista“, „Plan de rezervă“ şi „Pregăteşte-te, că vine!“.

Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs „American Idol“, dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Marc Anthony a câştigat 18 premii Lo Nuestro de-a lungul carierei sale, cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist. De-a lungul timpului, Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme ca „Regii distrugători/The Substitute“, „Noaptea cea mare/Big Night“, „Virus distrugător/Hackers“ şi în producţii pe Broadway.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările