După 25 de ani, Keanu Reeves a dezvăluit că a fost îndrăgostit de Sandra Bullock VIDEO

După 25 de ani, Keanu Reeves a dezvăluit că a fost îndrăgostit de Sandra Bullock VIDEO

Keanu Reeves şi Sandra Bullock FOTO Guliver/Getty Images

Keanu Reeves (54 de ani) a dezvăluit, după 25 de ani, că a fost îndrăgostit de Sandra Bullock (54 de ani) pe vremea când au jcuat împreună în filmul „Speed“. Confesiunea vine la doar câteva luni după ce şi actriţa a recunoscut că a avut pe atunci sentimente pentru el.

Ştiri pe aceeaşi temă

În emisiunea celebrei Ellen DeGeneres, Keanu Reeves a mărturisit că s-a îndrăgostit de Sandra Bullock în 1994, însă nu a îndrăznit să o curteze pentru că îi era teamă că acest lucru le-ar putea afecta relaţia profesională. 
 
Starul a făcut dezvăluirea după ce Ellen i-a arătat o înregistrare în care Bullock mărturisea la rândul ei că a fost atrasă de el. „Ştiai că a avut o pasiune pentru tine?“, l-a întrebat prezentatoarea, moment în care Reeves a replicat: „Nu. Şi în mod evident nici ea nu a ştiut că şi eu eram îndrăgostit de ea“.
 
Publicul a întâmpinat declaraţia actorului cu aplauze, iar DeGeneres a exclamat: „Nu-mi vine să cred că amândoi eraţi îndrăgostiţi şi v-a fost prea frică“. 
 
„Lucram! Era plăcut să merg la muncă atunci! Sandra e o persoană minunată şi o actriţă extraordinară“, a adăugat Keanu Reeves. 
 
La rândul ei, Sandra Bullock a precizat că i-a fost destul de greu să se concentreze având un partener atât de chipeş precum Reeves şi a ţinut să sublinieze că atunci toate fetele erau îndrăgostite de el. 
 
„A fost greu, chiar a fost foarte greu pentru mine să fiu serioasă la filmări. Mă privea într-un fel şi eu...“, a declarat Bullock începând să râdă. „Dar nu am fost niciodată împreună. Nu ştiu de ce, cred că era ceva la mine ce lui nu-i plăcea. Dar cred că suntem prieteni atât de buni şi azi tocmai pentru că nu s-a întâmplat nimic atunci“, a mai spus actriţa. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările