Dorin Anastasiu a murit cu ultima dorinţă neîmplinită

Dorin Anastasiu a murit cu ultima dorinţă neîmplinită

Dorin Anastasiu a plecat dintre noi sâmbătă, 18 septembrie Foto: Arhivă

Îndrăgitul compozitor şi interpret Dorin Anastasiu, care făcea ravagii în anii comunismului cu piesele sale de dragoste, s-a stins la 78 de ani cu o mare dorinţă neîmplinită. „Prinţul”, cum era supranumit, şi-a dorit în ultimii ani să-şi adune creeaţiile muzicale pe un singur album.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ne-a mai părăsit un artist îndrăgit! Dorin Anastasiu a plecat dintre noi sâmbătă, 18 septembrie, cu o mare dorinţă: îşi dorea să scoată un album cu piesele sale lansate de-a lungul anilor precum "Arlechino", "Manuela" sau "Chiar dacă tu". Ultima să apariţie a sa în public a fost la lansarea unui album al lui Cornel Constantiniu, în 2019, după care a început să plănuiască această relansare. 

 
"Îşi dorea cu ardoare să lanseze acest album cu piesele sale, să adune poate într-un dublu CD melodii de care multă lume nu îşi mai aducea aminte. De aceea şi venea la evenimentele organizate de Paul Stîngă şi pe care le prezenta Octavian Ursulescu. Dar a venit pandemia şi nu a mai apucat să facă nimic deşi îşi dorea foarte mult", ne-au spus surse apropiate acestuia. 
 
Citeşte articolul integral pe Click.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările