Dana Nălbaru i-a dat replică esteticienei care s-a declarat „şocată“ de ridurile ei: „M-am gândit să o ajut să gândească de două ori înainte de a vorbi în public“

Dana Nălbaru i-a dat replică esteticienei care s-a declarat „şocată“ de ridurile ei: „M-am gândit să o ajut să gândească de două ori înainte de a vorbi în public“

Dana Nălbaru a mai fost criticată şi în trecut şi întotdeauna a răspuns pe măsură

Cântăreaţa Dana Nălbaru, în vârstă de 41 de ani, i-a răspuns medicului estetician Adina Alberts (48 de ani), care a criticat-o voalat pentru faptul că „a renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dana Nălbaru a povestit că fiica ei cea mare, Sofia, i-a arătat un interviu publicat de revista „Viva!“ în care chirurgul estetician Adina Alberts declara: „Am fost şocată de numărul foarte mare de riduri pe care le avea la colţul ochilor. Nimic nu te opreşte să ai grijă şi de tine, chiar dacă ai copii. Dana Nălbaru a renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte. La un moment dat copiii ne vor condamna pentru că nu am avut grijă de noi“.
 
În stilul caracteristic, soţia actorului Dragoş Bucur a răspuns acestei critici încurajând femeile să nu se simtă complexate şi să nu se streseze în legătură cu modul în care le poate schimba trecerea timpului. 

Cântăreaţa a subliniat că iniţial s-a amuzat alături de soţul şi de fiica ei, însă ulterior s-a gândit să-i acorde medicului „o şansă“, în speranţa că „o va ajuta să gândească de două ori înainte de a vorbi în public“.

„Îi transmit că oamenii sunt diferiţi şi au valori diferite în viaţă. Eu mă număr printre aceia care ştiu să fie mulţumiţi cu ce au, care ştiu să se bucure de prezent, mă număr printre femeile care înţeleg că timpul nu poate fi oprit şi că fiecare rid ascunde o poveste, că a fi îngrijt are legătură cu curăţenia corporală. Nu înseamnă să fii scos din ţiplă mereu. Eu sunt dintre aceia care vor să îşi trăiască vârsta aşa cum e ea şi mă număr printre cei care au înţeles că ce ai înăuntru e mult mai valoros decât ambalajul cu care te afişezi sau pe care, periodic, ţi-l poţi schimba. Dincolo de aparenta discreţie cu care încearcă doamna să analizeze felul în care arată o persoan publică (s-a nimerit să fiu eu) există un exemplu pe care aceasta îl aduce în discuţie şi care reprezintă, de fapt, problema reală a societăţii moderne. Vă invit să vă stresaţi mai puţin, doamnelor, la gândul că poate copiilor voştri le va fi ruşine cu voi şi să vă bucuraţi mai mult alături de ei, să trăiţi cu ei cât puteţi de mult această viată simţind cu şi pe propria piele ce înseamnă să fii iubit necondiţionat“, a scris Dana Nălbaru pe Facebook. 
 
 
Nu este prima dată când Dana Nălbaru răspunde criticilor la adresa ei. În trecut, fosta membră a trupei Hi-Q a fost criticată că nu se îngrijeşte şi arată precum o „servitoare“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările