ASE Bucureşti ocupă în continuare poziţii notabile în clasamentul Times Higher Education World University Rankings by Subject

ASE Bucureşti ocupă în continuare poziţii notabile în clasamentul Times Higher Education World University Rankings by Subject

Academia de Studii Economice din Bucureşti se poziţionează pe locurile 501+ în domeniul Business & Economie şi 601+ în domeniul Ştiinţe sociale, la nivelul universităţilor din lume, conform clasamentului Times Higher Education World University Rankings by Subject 2020, dat publicităţii la data de 6 noiembrie 2019.

În această ediţie a clasamentului sunt prezente numai patru universităţi din România, în cele două domenii, toate membre ale Consorţiului Universitaria, care se află în aceeaşi categorie de locuri.

Acestea sunt: Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj şi Universitatea din Bucureşti.

Clasamentul analizează cele mai bune universităţi de cercetare şi predare din lume pe baza unui set de indicatori care evaluează calitatea predării şi a mediului de învăţare, calitatea, volumul şi impactul cercetării  ştiinţifice,  gradul  de  internaţionalizare  a  universităţii  şi  relaţia  cu  mediul  de afaceri. Rezultatele pot fi consultate la următoarele linkuri:

Business şi economie

Ştiinţe sociale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: