Articol publicitar

Waterboyz România a primit Premiul Pentru Implicarea Responsabilă În Amenajările Urbane Recreative în cadrul Topului Național al IMM-urilor

Publicat:

Consiliul IMM-urilor (CNIPMMR) i-a acordat companiei Waterboyz România Premiul Pentru Implicarea Responsabilă În Amenajările Urbane Recreative în cadrul celei de-a 30 a ediţii a Topului Naţional al Firmelor Private din România.

image

Premiul special pentru Waterboyz România a fost înmânat de către Omer Tetik, CEO Banca Transilvania, în cadrul celui mai prestigios eveniment al momentului, Topul Național al Firmelor Private din România, organizat de către Consiliul Național al IMM-urilor la Ateneul Român, pe 2 noiembrie, în cadrul căruia a fost premiată de asemenea și Anastasia Soare pentru cei 30 de ani de carieră în frumusețe.

„Suntem mândri că participăm activ la dezvoltarea orașelor și vom încerca să oferim mereu cele mai bune soluții pentru zonele de agrement publice și private. Dedic acest premiu echipei, clienților și partenerilor noștri.”, spune George Toda, CEO Waterboyz România.

În ultimii ani Waterboyz a reușit să se impună în industria recreativă oferind României peste 500 de locuri de joacă și spații de agrement în București, Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța, Oradea, Sibiu, Iași și în multe alte locații din țară, atât publice, cât și private.

Echipa Waterboyz, formată din specialiști tineri, pasionați de cele mai moderne și inovatoare tehnologii pentru locuri de joacă și agrement, se mândrește cu amenajarea în 2021 a PRIMULUI ȘI CELUI MAI MARE PARC GONFLABIL din România, la Jurasica Park Neptun, în pădurea cu dinozauri, un parc tematic format din 12 complexe gonflabile de dificultăți variate, pentru vârste diferite, întins pe 6000 de metri pătrați. Un spațiu ideal unde copiii și adolescenții de toate vârstele își pot testa abilitățile și se pot distra în același timp.

Dacă nu ai vizitat încă parcul gonflabil tematic din Neptun și vrei să te convingi de frumusețea și unicitatea lui, vezi următorul clip pe YouTube cu cel mai mare parc gonflabil din România - Jurasica Neptun:

Primul patinoar ecologic pe o plajă din Europa

În contextul economic mondial actual, Waterboyz România a venit în sprijinul autorităților locale ce au în plan reducerea consumului de energie, cu soluția distracției fără costuri, un patinoar ecologic artificial ce nu are nevoie de apă, energie electrică sau întreținere.

În stațiunea Olimp se află PRIMA PLAJĂ DIN EUROPA CU PATINOAR ECOLOGIC SINTETIC, instalat de echipa Waterboyz. Acesta este conceput special să reziste la temperaturi de peste 100°C și reprezintă o soluție excelentă pentru reducerea considerabilă a costurilor de funcționare și întreținere, maximizând șansele de funcționare 365 zile pe an.

În premieră în România, primul loc de joacă croșetat!

Din nou, cei de la Waterboyz se mândresc că au participat la realizarea PRIMULUI LOC DE JOACĂ CROȘETAT MANUAL DIN ROMÂNIA, în incinta Electroputere Mall, Craiova. O capodoperă multicoloră, un loc de joacă cum nu a existat vreodată.

image

Rețeaua de fire croșetate în culori vibrante oferă numeroase trasee de aventură și explorare și îi încurajează pe cei mici să traverseze niveluri diferite, tuneluri colorate și zone de joacă în timp ce caută traseul corect. Această instalație croșetată manual este ideală pentru a le stimula copiilor simțul tactil, echilibrul și socializarea prin activități distractive precum cățărarea, rostogolirea sau săriturile.

Implicarea în dezvoltarea turismului din România și a locurilor de agrement a dus și la PRIMUL PROGRAM DE PROFIT-SHARE din industria agrementului, un sprijin oferit mediului public și privat printr-un acord de parteneriat tripartit în cadrul căruia Waterboyz oferă posibilitatea amplasării de echipamente fără a le cumpără.

Waterboyz România s-a implicat activ și în educație, primind astfel un premiu special în gala "Topul Național al Firmelor Private".

De asemenea, conform celor de la CNMIPPR,  George Toda - CEO Waterboyz - a fost desemnat "Cel mai dinamic antreprenor român în 2021". Acesta a impresionat prin performanțele deosebite în industria locurilor de joacă și de agrement în peste 10 ani de activitate.

Echipa Waterboyz vă pune la dispoziție o gamă largă de echipamente interactive și servicii specializate pentru a vă deschide un parc de distracții fascinant și atractiv. Compania se adresează mediului HoReCa, organizatorilor de festivaluri, de locuri de joacă, firmelor de consultanță, dezvoltatorilor imobiliari, instituțiilor de învățământ și instituțiilor publice din țara noastră.

image
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite