Articol publicitar

Vrei un job de curier în Marea Britanie?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
h

Sute de români câştigă peste 500 de lire pe săptămână la Fast Despatch Logistics. Angajat: „Condiţiile sunt excelente şi partea bună este că de sărbători putem să ne întoarcem în ţară” Sute de români câştigă peste 500 de lire pe săptămână la Fast Despatch Logistics, aceştia alegând una dintre cele mai generoase oferte de pe piaţa muncii din acest moment.

Într-o perioadă în care pandemia a afectat zeci de mii de locuri de muncă, Fast Despatch Logistics, una dintre cele mai mari companii de curierat din Marea Britanie, îşi continuă activitatea şi este aleasă de tot mai multe persoane dornice de un loc de muncă. Condiţia principală pentru aceste locuri de muncă este ca şoferii să aibă peste 21 de ani şi minim doi ani de la obţinerea permisului. De asemenea, trebuie spus şi că ziua de muncă este programată la 9 ore, iar firma se ocupă cu livratul coletelor, în principal până în 25 kg, către clienţi.

Toţi cei care au ales până acum Fast Despatch Logistics au confirmat deja seriozitatea firmei. Ionel M. este unul dintre cei care se declară extrem de mulţumiţi de felul în care au fost primiţi, precum şi de condiţiile de lucru. Mulţi dintre cei care aleg acest job sunt atraşi şi de faptul că, pe 23 decembrie, pot reveni în ţară dacă nu doresc prelungirea perioadei de lucru.

„Am sunat la numărul de telefon afişat în cadrul anunţului şi aşa a început procesul de recrutare în vederea unui unei posibile angajări. După ce am parcurs paşii necesari, conform procesului de recrutare, am ajuns în Scoţia unde am fost întâmpinat de membrii stafului FDL care m-au îndrumat pas cu pas. Condiţiile de cazare şi de munca sunt excelente din toate punctele de vedere. Am început ca şofer, iar în prezent sunt ajutor la depozitul din Edinburghunde unde îmi desfăşor activitatea conform indicaţiilor primite de la şefii ierarhici superiori”, a declarat Ionel M. Trebuie spus că şoferii sunt cazaţi în apartamente în regim hotelier, iar condiţiile sunt exact aşa cum le descriu angajatorii.

Firma de curierat are peste 2700 şoferi activi şi se extinde în continuare. Aceasta are o flotă de peste 3500 maşini, nici una mai veche de 2 ani, fiind, astfel, cea mai mare firmă de curierat din Marea Britanie. Cei interesaţi de acest loc de muncă pot obţine detalii pe adresa oficială de Facebook „Fast Despatch România”, precum şi la numărul de telefon 0312/297.075.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite