Un celebru lanţ de restaurante angajează urgent 400 de persoane în toată ţara, cu salariu între 2.400 şi 4.740 de lei net

0
0
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Pe fondul relaxării măsurilor de siguranţă în întreaga lume, industria HoReCa prezintă vizibile semne de revenire la normalitate, iar acest lucru se reflectă direct în activitatea din restaurante şi comenzi la domiciliu, respectiv în necesarul de personal.

KFC România, franciză deţinută pe plan local de Sphera Franchise Group, oferă 400 de oportunităţi de angajare în restaurantele din Bucureşti şi provincie, pentru diferite funcţii: lucrători bucătărie, casieri, curieri, manageri, precum şi în cadrul serviciului propriu de livrare - KFC Delivery, care este în continuă expansiune pentru a acoperi nivelul ridicat al cererii.

KFC oferă program flexibil şi venituri începând de la 2400 lei net pentru Crew Member, începând cu luna a treia de colaborare, de la 3500 lei net  pentru posturile de Manager şi de la 4740 lei net pentru Directorii de restaurante. Sumele includ salariul, tichetele de masă şi bonusurile acordate în funcţie de performanţe, conform criteriilor definite.

La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 2 luni de activitate, 1 an şi 2 ani, tichete de masă şi alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne (spre exemplu, prima de loialitate, care se acordă la 1 an, la 10 ani, la 20 ani). 

Cei care îşi doresc să facă parte din echipa KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, 8 ore, 6 ore sau 4 ore, în funcţie de nevoile personale şi profesionale şi se pot orienta către restaurantele aflate în proximitatea domiciliului. Indiferent dacă vorbim de un job de bază sau unul secundar pentru întregirea veniturilor, despre primul job sau despre schimbarea domeniului de activitate, despre candidaţi minori sau 50+, KFC are pachete de angajare potrivite pentru  toate categoriile menţionate.

Experienţa de lucru anterioară nu este necesară, KFC asigurând un program de instruire care îi ajută pe cei recent intraţi în echipă să se integreze şi să îşi înţeleagă atribuţiile. De asemenea, angajaţii au posibilitatea de a avansa şi de a-şi contrui o carieră într-o companie internaţională.

În prezent, KFC deţine în portofoliul local 88 de restaurante şi are peste 3600 de angajaţi, pe diferite poziţii. Fiecare unitate performează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajaţi, în funcţie de tipul de restaurant. 

„La începutul lui 2021, anunţam planurile de expansiune care, în prezent, sunt în curs de implementare, ajungând astfel la 88 de locaţii la nivel local. În contextul provocărilor pe care companiile din HoReCa le-au traversat în ultimul an şi jumătate şi care se vor mai resimţi, cel mai probabil, o perioadă mai îndelungată, ne bucurăm să fim unul dintre mecanismele care ajută întregul sistem să se pună din nou în mişcare, scopul comun fiind revenirea la normalitate.

Aşadar, ne dorim să anunţăm cele 400 de locuri de muncă pe care le punem la dispoziţia candidaţilor interesaţi – îi susţinem atât pe cei fără experienţă, cât şi persoanele care îşi doresc să facă o schimbare, cu angajamentul de a le oferi, dincolo de un loc de muncă stabil, un cadru în care să înveţe şi să îşi dezvolte noi competenţe: comunicare eficientă, adaptabilitate şi flexibilitate, customer service, capacitatea de a opera cu standarde înalte de calitate şi proceduri”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite