Turkish Airlines le oferă laptopuri pasagerilor de la clasa business, după interdicţiile impuse de SUA şi Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Turkish Airlines a anunţat sâmbătă că va oferi laptopuri pasagerilor de la clasa business, după ce Marea Britanie şi Statele Unite au interzis dispozitivele electronice de mari dimensiuni în cabină la cursele din unele ţări arabe, relatează Bloomberg.

“Compania aeriană naţională a început de astăzi (sâmbătă – n.r.) să ofere laptopuri pentru pasagerii săi de la clasa business la zborurile cu destinaţia Statele Unite”, se arată într-un comunicat.

Compania va oferi acelaşi serviciu va fi valabil pentru pasagerii care zboară în Marea Britanie începând din 12 mai.

Pasagerii care vor vor putea cere un laptop de la însoţitorii de zbor, pe care să îl folosească în avion.

Laptopurile vor oferi securitate maximă şi vor proteja datele personale ale utilizatorilor “ştergând automat” toate informaţiile la închidere.

Washingtonul a interzis toate dispozitivele electronice mai mari decât un telefon mobila bordul curselor directe către Statele Unite de pe 10 aeroporturi din şapte ţţări din Orientul Mijlociu şi din Turcia. SUA permit transportul acestora numai în bagajul de cală.

Marea Britanie a impus o restricţie similară vizând cinci ţări din Orientul Mijlociu şi nordul Africii, precum şi din Turcia.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite