Trenuri CFR ├«nchiriate ├«n regim de charter: clien┼úii aleg ruta, orele ┼či confortul vagoanelor sau cu┼četelor

0
0
tren cfr calatori locomotiva gara de nord foto shutterstock
Foto Shutterstock

Agen┼úiile de turism din Rom├ónia sunt tot mai interesate de a colabora cu CFR C─âl─âtori pentru v├ónzarea de bilete online ├«n trafic intern, dar ┼či pentru ├«nchirierea unui tren ├«n regim charter ┼či organizarea unor trasee ┼či circuite, spune Asocia┼úia Na┼úional─â a Agen┼úiilor de Turism (ANAT).

ÔÇ×Agen┼úiile de turism sunt din ce ├«n ce mai interesate ├«n a colabora cu CFR C─âl─âtori, care a ar─âtat deschidere ├«n acest sens. Este mult mai facil atunci c├ónd turistul achizi┼úioneaz─â, de exemplu, de la o agen┼úie, un pachet turistic cu transport cu trenul inclus. Pe de alt─â parte, agen┼úiile au posibilitatea de a ├«nchiria un tren ├«n regim charter ┼či de a organiza trasee ┼či circuite", declar─â George Cioceanu, prim vicepre┼čedinte ANAT.

├Än regim charter, agen┼úiile de turism pot stabili itinerarii personalizate pentru turi┼čti. De altfel, pachetele turistice care includ trasee personalizate operate cu trenul sunt din ce ├«n ce mai populare ├«n Europa.

Agen┼úiile de turism pot alege ruta ┼či orele de circula┼úie, iar trenul poate fi compus din vagoane clasa I, clasa a II-a, dormit, cu┼čet─â, restaurant ┼či/sau bar-bistro.

Exist─â posibilitatea de a lua masa, beneficiind de serviciile vagonului bar bistro sau ale vagonului restaurant, ├«n timpul c─âl─âtoriei. Pe de alt─â parte, se pot organiza evenimente corporate, lans─âri ┼či expozi┼úii sau evenimente memorabile, mai spune sursa citat─â.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite