Tranzacție record pentru Regatta Imobiliare: 5.980 Euro/ mp. cel mai scump teren vândut în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regatta Imobiliare a încheiat anul 2022 cu tranzacția record: 5.980 Euro/ mp. cel mai scump teren vândut în România. 

2022 a fost anul reinventării pentru Regatta Imobiliare

În imobiliare, după criza provocată de pandemie, așteptările pentru anul 2022 au fost foarte mari. Dar războiul din Ucraina  i-a făcut pe investitorii din domeniu să fie mult mai prudenți.

Regatta Imobiliare a abordat situația complexă din 2022 ca pe o mare provocare și ca pe un moment de reinventare. Regatta Imobiliare a închis  tranzacția record a vânzării terenului din zona Primăverii,  cu suma de 5.980 Euro/ mp. fiind considerat cel mai scump teren vândut în România. 

Tot în 2022, Regatta Imobiliare a trecut  în palmaresul său negocierea și tranzacționarea  terenului de 7.000.000 Euro din zona Barbu Văcărescu, acolo unde se va dezvolta proiectul One City Club. 

Pentru Regatta Imobiliare,  2022 s-a încheiat cu un alt succes, reprezentat de semnarea proiectului One Plaza Athenee. În zona străzii  Clemenceau se află în construcție clădirea unde va funcționa un hotel, în  valoare de 13.000.000 Euro.

2022 a fost anul reinventării pentru Regatta Imobiliare Sursa foto Regatta Imobiliare
2022 a fost anul reinventării pentru Regatta Imobiliare Sursa foto Regatta Imobiliare

Locațiile bune rămân din ce în ce mai puține

Toate aceste tranzacții arată  că locația rămâne cel mai important element  în investiția imobiliară. Într-un context economic inflaționist, cu explozia dobânzilor și cu multiple crize la nivel global, dezvoltatorii imobiliari de calitate se uită cu foarte mare atenție la cele mai bune locații.

De-a lungul timpului, Regatta Imobiliare a vândut vile de 500.000 $ care acum se revând la 5-6 milioane de Euro. Asta înseamnă investiție imobiliară inteligentă iar locațiile din parcelarea Jianu, Filipescu și Ioanid nu dau greș.

Regatta Imobiliare  a participat în mod direct la vânzarea proiectului Casa Mița Biciclista  care a devenit rapid un fenomen și o clădite emblematică pentru orice metropolă care generează și turism.

Pentru viitor, Regatta Imobiliare mai are la vânzare case precum acestea aceasta, cu locații excelente, superbe palate, care așteaptă să fie renovate sau folosite.

Regatta Imobiliare aniversează 30 de ani de activitate prolifică  Sursa foto Regatta Imobiliare
Regatta Imobiliare aniversează 30 de ani de activitate prolifică Sursa foto Regatta Imobiliare

Care sunt tendințele pentru birouri în 2023

Regatta Imobiliare consideră că există necesitatea de a deschide noi zone de birouri, dar orientate spre noua generație de angajați care preferă birourile în apropierea locuinței,  cu un mixt de rezidențial, spații de relaxare, zone verzi, școli și grădinițe.

Tendințele se concentrează și pe cererea pentru clădiri verzi și eficiente energetic cu costuri de mentenanță mai  mici.

În același timp, Regatta Imobiliare consideră că lipsa terenurilor și blocarea puz-urilor au condus, în 2022, la o scădere a ofertei de spații de birouri noi  în Centrul Bucureștiului, consecința fiind că prețurile chiriilor au început să se majoreze.

Cu mult optimism și cu o istorie de succes în spate, Regatta Imobiliare este pregătită pentru un 2023 care înseamnă  aniversarea celor 30 de ani de activitate intensă și prolifică pe piața imobiliară din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite