Topul celor mai mari proprietari de birouri din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa birourilor din România traversează una dintre cele mai dinamice evoluţii ale sectorului imobiliar la nivel local, mai mulţi dezvoltatori importanţi anunţând o serie de proiecte care vor completa peisajul de spaţii de business din Capitală.

Cum piaţa construcţiilor a început să îşi revină după criză care a pus lacătul pe multe dezvoltări, astăzi segmentul birourilor se află pe văl, mării dezvoltatori simţind climatul favorabil şi demarând proiecte în marile oraşe ale ţării. 

  

 Globalworth, dezvoltator imobiliar deţinut de către omul de afaceri Ioannis Papalekas, deţine în momentul de faţă cea mai mare suprafaţa de birouri din România. Cu peste 210.000 mp, Globalworth deţine 7 proiecte importante la nivel local şi are în dezvoltare alte trei, cu o suprafaţa totală care se ridică la circa 150.000 mp. După finalizarea celor trei proiecte aflate în dezvoltare – Bucharest One, Gară Herăstrău şi Globalworth Campus – suprafaţa totală de birouri deţinută de Ioannis Papalekas va depăşi 350.000 mp şi o valoare de piaţă de peste 500 de milioane de euro.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite