Articol publicitar

Telekom România susţine antreprenorii români prin Garanţia de 10 pentru business

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

Telekom Romania, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziţionat de-a lungul timpului ca susţinător al businessurilor din România.

Pentru mediul de business, în această perioadă de incertitudine, este foarte important să aibă susţinerea furnizorilor săi. În acest context, antreprenorii au nevoie de sprijin continuu şi de aceea Telekom Romania reaminteste cele zece promisiuni reale de susţinere a bunei funcţionări a afacerilor, integrate într-un Certificat de garanţie pentru business.

Concret, Telekom Romania îşi continuă, şi în această perioadă, angajamentul faţă de clienţii săi antreprenori de a  le oferi soluţii de telecomunicaţii complete, securizate şi performante, dar şi soluţii de digitalizare a business-ului şi prezenţă online.

„Cu toţii traversăm o perioadă dificilă, greu de gestionat. La Telekom ne asumăm în mod deschis, într-un context dificil pentru întreaga societate, susţinerea businessurilor din România. Şi credem că garanţiile sunt necesare astăzi, când fiecare antreprenor are nevoie să ştie pe cine se poate baza pentru continuitatea afacerii”, explică Andreea Cramer, Director de Marketing Segment Business Telekom Romania.

Iată şi cele 10 garanţii de business, inclusiv într-o versiune video

  • SERVICII NELIMITATE DE COMUNICAŢII

Antreprenorii se pot bucura de soluţii de comunicaţii nelimitate, la super preţuri, uşor de folosit de la birou sau când lucrează de la distanţă.

  • REŢEA DE BUSINESS SECURIZATĂ

Businessul este în siguranţă prin servicii de comunicaţii securizate, cărora li se pot adăuga soluţii de securitate dintr-un portofoliu diversificat, potrivit pentru orice nevoie.

  • EXPERIENŢĂ PREMIUM, CU ADEVĂRAT DE BUSINESS

Fie că vorbim despre digitalizare, fie despre suport tehnic, antreprenorii se pot baza în orice situaţie pe o echipă de experţi care lucrează cu cei mai puternici şi inovatori parteneri tehnologici.

  • ALĂTURI DE TINE 24/7

Antreprenorii lucrează fără griji, ştiind că pentru orice solicitare au o echipa performantă de Customer Care disponibilă non-stop, dar şi că îşi pot gestiona singuri serviciile, oricând şi de oriunde, cu aplicaţia MyAccount.

  • SOLUŢII DE CONTINUITATE A AFACERII

Antreprenorii pot conta oricând pe Telekom să găsească soluţii de continuitate a afacerii, într-o forma adaptată nevoilor business-ului.

  • REŢEA DE TOP

Afacerile se pot baza pe o reţea de top, o reţea stabilă care a trecut cu brio testul dificil al pandemiei când traficul a crescut semnificativ; o reţea securizată, în care se investeşte continuu pentru extinderea capacităţii acesteia. 

  • ALĂTURI DE TINE ÎN PROCESUL DE DIGITALIZARE

Telekom va fi alături de afacerile româneşti la fiecare pas către un business digital oferind sprijin în tot procesul, de la prezenţă şi campanii online până la transformarea digitală a afacerii.

  • TE AJUTĂM SĂ ÎŢI DOTEZI BUSINESSUL CU ECHIPAMENTE

Antreprenorii îşi pot dota business-ul cu tot ce au nevoie, având la dispoziţie, pe lângă conectivitate nelimitată, şi un portofoliu diversificat de echipamente, cu flexibilitate la achiziţie.

  • OFERTE ADAPTATE BUSINESS-ULUI TĂU

Antreprenorii se pot concentra pe ce este important în business, ştiind că Telekom le va asigura mereu servicii personalizate, aliniate nevoilor lor.

  • NE PASĂ DE SOCIETATE ŞI DE EDUCAŢIA COPIILOR NOŞTRI

Copiii au parte de un proces educaţional adaptat zilelor noastre, care le oferă libertatea de a se dezvolta şi care le deschide uşi către oportunităţi viitoare, pentru că Telekom a investit şi va investi în continuare în educaţie.

Află mai multe pe telekom.ro/business.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite