Tarom va revitaliza agenţia proprie de turism, Tarom Tours

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transportatorul aerian de stat Tarom va vinde pachete de vacanţă în fiecare agenţie, nu numai bilete de avion, urmând „să revitalizeze” agenţia de turism, Tarom Tours, a declarat într-un interviu pentru News.ro directorul general al Tarom, Werner Wolff.

„Avem şi avioane, avem şi agenţie de turism, pe care vrem să o revitalizăm. Tarom Tours va fi un fel de BTT sau ONT Carpaţi, care au existat cândva şi au fost ce trebuie. Tarom Tours va deveni o alternativă viabilă la tot ce înseamnă agenţii de turism care vând vacanţe în străinătate şi în ţară, atât din punctul de vedere al preţului, cât şi al condiţiilor”, a spus Werner Wolff.

El a spus că peste tot unde există agenţii, operatorul va avea şi reprezentanţi ai Tarom Tours şi vor promova turismul. „Turismul este next incoming pe care noi nu l-am luat în calcul. Vrem să facem incoming”, a punctat acesta.

Toate agenţiile interne şi externe ale Tarom vor fi astfel reorganizate.

„Activitatea comercială a companiei trebuie să fie profitabilă, să genereze mai puţine costuri şi mai mult profit”, a adăugat directorul general al Tarom.

Tarom Tours este agenţia de turism a companiei Tarom care a fost înfiinţată în anul 1994.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite